Bejelentkezés

x
Search & Filters

Shadow Rock Café

Cím: 
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 3.
06-30/583-8895 csak délután

Képek: 

Bemutatkozás: 

A mienk egy kis klub-söröző jellegű hely. Családias környezet és jó társaság jellemző nálunk. Többnyire mindenki ismert mindenkit, de mégis könnyen fogadnak be új arcokat.
Győrre alapvetően is jellemző, hogy az ország minden részéből szállingóznak ide emberek, akik aztán itt ragadnak, ezért is alakult ki itt, hogy a kis közösségek is gyorsan bővülnek új tagokkal.
A vendégek szórakozását a zenegép az ingyen darts, ingyen Wi-Fi és ingyenes csocsó biztosítja.
Hétvégente koncerteket tartunk. Jellemzően helyi, vagy környékbeli bandák lépnek fel, de előfordul egy két már ismertebb csapat is. Járt nálunk pl a Blues N Trogers, a Cherry Bomb, a Magic Cats, a RedHeart, a Twister, a Thornwill és még sokan mások, azok közül akik ma már országos szinten is egyre ismertebbek lesznek.
A kiszolgálás nagyon közvetlen, gyakorlatilag együtt bulizunk a vendégekkel.
Hétköznap éjfél-hajnal 2-ig vagyunk nyitva igény szerint, péntek szombaton pedig hajnal 4-ig. Nyitás vasárnap kivételével minden nap délután 2-kor, vasárnap pedig este 6-kor.
A dekoráció a Shadowban néhány fiatal művész keze munkája, illetve a nálunk vendégül látott híres zenészek aláírása is ékesíti a falat (Akela, Lecsó, Dalriada stb.)
Így röviden ennyi.

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon