Bejelentkezés

x
Search & Filters

Adrenaline Mob – Különös eset merült fel John Moyer kilépése kapcsán



A közösségi média nagyon nagy segítséget nyújt egy zenekarnak a rajongókkal való kapcsolattartásban, információátadásban, azonban egyfajta hátránya is, hogy az információk közzétételét magunk válogathatjuk meg. Történt ez az Adrenaline Mob basszusgitárosával, John Moyer-rel is. Íme a bejegyzése:

„Köszönöm az összes Adrenaline Mob rajongónak a támogatást. Sajnos nem fogom őket a továbbiakban segíteni. A legjobbakat kívánom Mike Orlandonak, Russell Allennek és Aj Peronak. Hatalmas túra volt srácok”

A zenekar az egészről mit sem sejtett, legalábbis az ő reakciójukból ez jött le.

„Sokkolta az Adrenaline Mob-ot John Moyer kijelentése. Tudtuk, hogy más projektekben is tevékenykedett, de reméltük, hogy összeegyeztethető a két dolog. Nyilván más is húzódik a kilépés hátterében. Kívánunk neki minden jót és hiányozni fog. Az új basszusgitárosról hírt adunk nektek, amint tudunk valami biztosat.”

Moyer állítása szerint már korábban is említette a zenekarnak kilépési szándékát, kizárt, hogy váratlanul érte őket a bejelentése.

„Srácok! Tisztázni szeretnék valamit. Az Adrenailne Mob már hetek óta tudott róla, hogy el akarom őket hagyni. Megkérdeztem a tagokat, hogy írjak-e róla egy sajtóközleményt, amire csak annyit reagáltak, „Nem szükséges!” Persze az oldalamra is ki akartam tenni. Ez a beszélgetés már hetekkel ezelőtt megtörtént. Most nagyon zavarban vagyok mondhatni sokkolt a dolog…”

 




 
Címkék: 
Adrenaline Mob
John Moyer