Bejelentkezés

x
Search & Filters

Arch Enemy, Sabaton, The Exploited, Sepultura az idei pécsi Rockmaratonon



A hó is leesett végre, a 2014-es Rockmaraton fesztivál szervezési munkálatai is nagyban zajlanak már! Az idén július 7-12 között, a jól megszokott helyszínen, a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezésre kerülő fesztiválon a rock/metal legnagyobb hazai és külföldi bandái teszik majd tiszteletüket.

A négy színpadról dübörgő zenei kavalkád egyik legnagyobb durranásának ígérkezik a svéd Sabaton zenekar. A csapat a teljes év folyamán csak ezt az egyetlen, exkluzív koncertet adja hazánkban, ami ráadásul a csapat új lemezének bemutatójául is szolgál! Az igazi legendák közül idén a brazil Sepultura és a brit The Exploited látogat el a Rockmaratonra. Az előbbi, a tavaly új albummal jelentkező, világszerte elismert thrash metal csapat, először csap a húrok közé Pécsen. Utóbbi, a punk zene egyik legdurvább ikonja, Wattie mesterrel az élen négy év után tér vissza a völgybe. Koncertjük igazi apropója, hogy tizenegy év kihagyás után újra nagylemezzel jelentkeznek, ami az év folyamán a jelenik meg a világ legnagyobb metal kiadója, a Nuclear Blast gondozásában.

A metal rajongóinak szintén örömére szolgálhat, hogy a tavaly családi okok miatt elmaradt hazai koncertjét, a női énekessel felálló svéd Arch Enemy zenekar idén a Rockmaratonon pótolja be. A hazai bandák közül a korábbi évekhez hasonlóan a zenei színtér legjavát próbálja meg felvonultatni a fesztivál. A biztos fellépők között szerepel már többek között a Depresszió, az Ossian, a Paddy and the Rats, a Road, a Dalriada, a Wisdom, az Akela, a Picsa, a Prosectura, a Leander Rising, a Rómeó Vérzik és Deák Bill Gyula is.

A korábbi évekhez hasonlóan a fesztivál, kedvező étel-ital árakkal fogadja vendégeit, és az utazási költségek mérséklése érdekében a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezményt biztosít. A hetibérlet január 31-ig elővételben akciósan 9.990 Ft, amit megvásárolhattok neten vagy a Ticketportal jegyirodáiban. Sőt akár SZÉP Kártyával (csak szállás és szabadidő alszámla) is vásárolhattok interneten, közvetlenül tőlünk. Akik külföldről érkeznek, és nem tudnak a neten bankkártyával fizetni, azok regisztrálhatnak a hivatalos weboldalunkon, így a helyszínen is kedvezményes 9.990 forintos áron vásárolhatják meg a hetijegyet. További információ: www.rockmaraton.hu

 

Itt a Rock Fater képregény legújabb része:

 


      
 
Címkék: 
Rockmaraton 2014
Arch Enemy
Sabaton
The Exploited
Sepultura