Bejelentkezés

x
Search & Filters

Augusztus 23-án pótolja elmaradt születésnapi koncertjét az Ismerős Arcok a Barba Negra Track-ben

Hatalmas energiákkal készült megünnepelni huszadik születésnapját az Ismerős Arcok zenekar júniusban a Barba Negra Track-ben. 
 
Speciális látvány, vendégmuzsikus, jubileumi kiadvány. Mindenre gondoltak Nyerges Attiláék, ám az égiek úgy döntöttek, nem lehet minden kerek. A koncert felénél az időjárás - mint több magyarországi koncert esetében- megálljt parancsolt: leszakadt az ég, a születésnapi koncertet nem lehetett folytatni.
 
Nyerges Attila még a színpadon megígérte, hogy ezt az estét be kell pótolni, 20 év nem maradhat lezáratlanul.
 
2019. augusztus 23-án, a Barba Negra Track-ben újra felvágja az Ismerős Arcok a születésnapi tortáját. 
 
 
A júniusi időjárás az országban rengeteg programot, és rendezvényt lehetetlenített el. Sok esetben elmaradtak fellépések, szintén sok olyan eset történt, amikor a koncerteket a mostoha időjárás miatt nem lehetett befejezni a közönség és persze a fellépő művészek nem kis bánatára.
 
Ez alól nem volt sajnos kivétel az Ismerős Arcok sem, akik a Barba Negra szabadtéri helyszínén készültek hatalmas ünneplésre. Az este vendége volt Karácsony “James” János az LGT egykori tagja, a zenekar pedig ünnepi kiadvánnyal készült. Minden adott volt, hogy méltón ünnepeljék szeretett közönségükkel az eddigi 20 évet. A koncert legforróbb pillanatait azonban a felhőszakadás lehűtötte, le kellett állítani a produkciót, és az este félbeszakadt. 
 
“Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor látja a színpadról, hogy a rajongók lelkesek, kitartanak mellettünk, de nem folytathatjuk a műsort, mert a körülmények annyira mostohák, hogy sem a közönségünk, sem a zenésztársak, stáb testi épségét nem tudjuk garantálni.” - emlékezett vissza Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese.
 
“Már abban a pillanatban, amikor a hely vezetői lehívtak minket a színpadról, tudtuk, hogy ennek a közönségnek tartozunk annyival, hogy bármi áron is, de kárpótolnunk kell őket” - tette hozzá Galambos Nándor zenekarvezető. “A Barba Negra-val egyből megkezdtük a tárgyalásokat, hogy milyen módon fejezhetjük be a megkezdett ünneplést, amire nagyon hamar meg is találtuk a megoldást, így augusztus 23-án mindent bepótolunk.”
 
 
Augusztus 23-án, újra a Barba Negra Tracke várják az Ismerős Arcok közönségét, hogy a második felvonást együtt élvezzék végig a zenekarral. A kárpótlás nem csupán annyiról szól, hogy újra színpadra áll a zenekar, és teljes egészében eljátssza az ünnepi műsort, de ezen a napon 18:30-ig a belépés is ingyenes.
 
“Mindenkinek megteremtjük a lehetőséget, hogy maximálisan kárpótolva legyen. 17 órakor megnyitjuk a kapukat, aki pedig az eseményben megtalálható linken az előzetes regisztrációt elvégzi, 18:30-ig ingyenesen léphet be a rendezvényre” - adott tájékoztatást Pócsi István, a helyszín programigazgatója.
 
A koncertre tehát regisztrálni kell, így lehet az ingyenes bejutás lehetőségével élni. És ha már a születésnap második felvonásáról van szó, a regisztráció egyben ajándék is lesz, hiszen az őszi Nyerges 50 klub-koncertre az érvényes regisztrációval lehet majd kedvezményes jegyeket vásárolni.
 
Nincs mit tenni, ha külső tényezők közbeszólnak, akár egy ilyen nagyszabású koncertnél, az azonban mindenképpen örömteli, hogy az Ismerős Arcok - még ha két felvonásban is -, de befejezi a júniusban megkezdett ünneplést.