Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Asking Alexandria dobosa szerint, az Avenged Sevenfold lesz a jövő Metallica-ja

James Cassells-el, az Asking Alexandria dobosával az Avenged Sevenfold listákat hódító új albumáról, a ’Hail To The King’-ről beszélgettek egy interjúban.

„Az Avenged Sevenfold-os srácok az egyik legjobb barátaink. Turnéztunk együtt, kedves figurák, és egytől egyig fantasztikus emberek. Egyre feljebb lépnek azon a bizonyos ranglétrán. Az Avenged Sevenfold már egy hatalmas zenekar, és azt gondolom, ők lesznek a jövő Metallica-ja és a jövő Iron Maiden-je. Beírják magukat a metal történelmébe.”

A dobos, a ’Hail To The King’ lemezről is elmondta a véleményét.

„Kurvajó! Imádom. Az emberek szüntelen azt mondják, hogy egy az egyben Metallica. Valóban vannak benne erre utaló jelek, de ki nem szarja le?  Imádom a Metallica-t, és ők is. Arra is emlékezni kéne, hogy 2009-ben meghalt a csapat legtehetségesebb dalszerzője, a dobos, James 'The Rev' Sullivan. Beszéltem a srácokkal és mondták, hogy piszok nehéz így albumot készíteni. Egyetértek velük. Valóban nehéz egy zenekarnak, ha elveszítik egyik legjobb barátjukat, és az egyik legkreatívabb tagot. A ’Hail To The King’ ennek ellenére egy kibaszott jó album lett.

 

Avenged Sevenfold - Hail To The King

 


 
Címkék: 
Asking Alexandria
Avenged Sevenfold
metallica