Bejelentkezés

x
Search & Filters

C.A.F.B. - Megszelídült az ikonikus magyar punk banda! December 6-án koncert a RockházbanKülönleges ünnepi programmal készül a budakalászi Rockház decemberben: a városszéli klub idei utolsó vendége a CAFB zenekar lesz. A 24 éves ikonikus punk csapat számai ezúttal ugyanis "megszelidült" akusztikus, ezidáig sosem hallott verzióban kerülnek majd terítékre december 6-án este.

"Ezen a koncerten reméljük bebizonyosodik majd, hogy a zenénknek szövegben és dallamban is van mondanivalója, hiszen a CAFB nem csak egy egyszerű punkrock banda, hanem jóval több annál" - ajánlja az estét a zenekar.

 

A C.A.F.B. egy 1990 óta működő budapesti rockzenekar, amely a '90-es évek punk hulláma idején vált ismertté. A műfaji besorolását illetően gyakran vitatott formáció (zenéjét gyakran independent rock műfajnak nevezték) alapvetően a hazai punk zene egyik neves képviselőjeként van nyilvántartva. A kultikussá vált zenekar 1993 és 1999 között érte el legnagyobb sikereit, majd 1999-ben az utolsó alapító tag, Szakácsi Gábor távozása után átszervezett felállással folytatta tevékenységét. 2014 nyarán Horniák Zoltán egyéb elfoglatságai miatt elhagyta a zenekart.


A koncert vendége a Hisztéria zenekar lesz, szintén akusztikusra hangolva.

CAFB NATURALS
2014. december 6.
Rockház, Budakalász
Koncertkezdés: 20:00

 

Címkék: 
C.A.F.B.
Hisztéria