Bejelentkezés

x
Search & Filters

CD csomagban jelenik meg március 18-án a Twisted Sister 3 klasszikus albuma



Március 18-án az Armoury Records kiadó ’Classic Series’ kezdeményezése keretében újra kiadásra kerül a Twisted Sister három sikeres albuma, a ’You Can't Stop Rock 'N' Roll’, ’Come Out And Play’ és a ’Love Is For Suckers’.

Mindhárom lemez a banda csúcskorában, a ’80-as években készült. A ’You Can't Stop Rock 'N' Roll’ 1983 jelent meg,  és olyan korai slágereket hallhatunk rajta, mint az ’I Am (I'm Me)’,a ’The Kids Are Back’ és a ’Like A Knife In The Back’. A ’85-ös ’Come Out And Play’ hozta meg a csapat számára a világszintű hírnevet, egyik legnagyobb dalával, a ’Be Chrool To Your Scuel’-el, melyben Alice Cooper, Billy Joel, és Brian Setzer is közreműködött. A ’87-es ’Love Is For Suckers’ volt a csapat utolsó albuma. Nem sokkal a megjelenés után az énekes, Dee Snider elhagyta a Twisted Sister-t.

Az első két albumot a klasszikus felállásában rögzítette a zenekar, mely a Dee Snider (ének), Jay Jay French és Eddie Ojeda (gitárok), Mark Mendoza (basszusgitár), és A.J. Pero (dobok) felállás volt, azonban a ’Love Is For Suckers’ albumon, már Joe Franco dobolt.

 

Twisted Sister - The Kids Are Back

 

 

 

Twisted Sister - We're Not Gonna Take It

 

 

 

Twisted Sister - Love Is For Suckers

 




 
Címkék: 
twisted sister