Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dream Theater - "Óriási megtiszteltetésnek tartjuk az újabb Grammy jelölést"A Dream Theater kalandvágya és bátor zenei virtuozitása továbbra is nagy sikereket hoz a progresszív metal-zenét játszó titánok számára, akik épp most kapták meg második jelölésüket a neves Grammy-díjra; ezúttal a Legjobb Metal Előadás kategóriájában 'The Enemy Inside' című kislemezükkel. A szóban forgó dal egyébként az együttes önmagáról elnevezett jelenlegi albumán található, mely a Roadrunner Records kiadó jóvoltából látott napvilágot.

A zenekar 2012-ben kapta első Grammy-jelölését; akkor a Legjobb Hard Rock/Metal Előadás kategóriájában indult az 'On The Backs Of Angels' című daluk, amely az együttes "A Dramatic Turn Of Events címet viselő albumán található.

A Dream Theater kifejezetten izgatottan fogadta a Grammy-díjra való jelölésükről szóló híreket:

“Hihetetlenül megtisztelve érezzük magunkat, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy idén is Grammy-díjra jelöltek bennünket! Két évvel ezelőtt az első jelölésünkről szóló hírek is fantasztikusak voltak, és most, hogy másodszorra is a jelöltek között vagyunk, egyszerűen elképesztő! Annyira büszkék vagyunk, hogy ilyen nagyszerű zenekarok csoportjához tartozhatunk, és rendkívül hálásak vagyunk minden olyan akadémiai-tagnak, akik mellettünk tették le a voksukat. Számunkra kifejezetten sokat jelent a progresszív zene Grammy általi elismerése és megerősítése, és természetesen igen kifizetődő is. Sok szerencsét kívánunk minden jelöltnek, és még egyszer nagyon köszönjük!"

 

Dream Theater - The Enemy Inside

 


 
Címkék: 
Dream Theater