Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fish! lemezbemutató koncert november 29-én, a Barba Negra Music Club-ban

2013. november 29.-én 20 órától nagyszabású lemezbemutató koncertet ad a Fish! zenekar a Barba Negra Music Club-ban.

A Konzervzene című, idén ősszel, speciális kiadásban és letölthető formában is megjelent lemezüket mutatják be a várhatóan népes hallgatóságnak. A letöltések száma meghaladta az hatezret 3 nap alatt, ha mindannyian eljönnek, akik letöltötték, akkor jó sűrűn leszünk és nagy party lesz!

A Fish!-t az ország egyik legjobb koncertzenekaraként tartják számon, és akik jártak valaha bulijukon, mindezt tanúsíthatják. A stílusukat hard-pop-ként aposztrofáló banda mindig felrázza a közönséget, mindenkit magával ragadnak ironikus szövegeikkel és az erőteljes gitáron alapuló zenéjükkel. Szívesen kalandoznak különböző irányzatok között, felvállaltan zenei mindenevők, őrületes gitárfutamok között „aranyos” diszkó, andalító reggae, hörgések, a közönség megénekeltetése – végtelenül élvezhető, remek szórakozás a „korszerűtlen rapmetál”-ba oltott punkrock.

Hogy frenetikus estének nézünk elébe, arról a remekül doboló Maróti András, a mindig grimaszoló Binges Zsolt, a szerény, de annál jobban gitározó Gajda Mátyás és a hangulatfelelős énekes: Kovács Krisztián gondoskodik majd. Segítségükre lesznek vendégeik, meghívott barátaik, így teszik teljessé az este hangulatát.

 

Fish! - Ki van kivel

 


A fellépő vendégek mindegyike valamilyen szálon kapcsolódik a Fish!-hez:

Deniz most velük lép fel, a Több a többnél című dalt vették fel együtt az új lemezre. Deniz a magyar hip hop zenei élet egyik meghatározó alakja. Állandó szereplője a zenetévék, és a Petőfi Rádió slágerlistájának. Klipjei több millió megtekintést tudhatnak maguk mögött a youtube-on, több videója is az ország 10 legnézettebb klipjei közt szerepel. Azon előadók közé tartozik, aki mindig bekapcsolt mikrofonnal lép színpadra, és a rap zenei körökben kevésbé elterjedt, élőzenekari formációval is járja az országot.

A Plastic Bitch állandó társ a turnékon, számos közös koncertet adnak együtt.

2000-ben alakultak Tiszaújvárosban. A tagság formálódása során Pucuval (Rácz Tibor / dobok), Csokival (Gályász Róbert / gitár) Angliát is megjárta a csapat, majd a 2006-os hazatérést követően alakult ki a végleges formáció Laci (Kovács László / basszusgitár) és Ricsi (Géczi Richárd / ének) érkezésével. Jelenleg Nagy Viktor (gitár) tagja még a csapatnak. Az elmúlt 7 évben az ország számos helyén megfordult banda hamar az underground jeles képviselőjévé nőtte ki magát és turnézott számos kiváló, kortárs zenekarral.

Csakazértis

Az augusztusi emlékezetes Zöld Pardonos Fish! koncerten ők voltak a bemelegítő csapat, remek hangulattal indították a bulit A Csakazértis zenekart már nem kell bemutatni a hazai metál szerelmeseinek. A fiúk 2005-ben durrantottak először „Szigorú de igazságtalan” című lemezükkel, amit méltóképp meg is turnéztattak a Depresszió társaságában. 5 év csend után 2011-ben új frontemberével, Vörös Renátóval a zenekar országjárásra indult a Depresszió és Road zenekarok vendégeként.

Headbengs

A zenekar újonc a Fish! házatáján, ők most először játszanak velük.

A banda története a kétezres évek eleje táján kezdődött. Imádnak élőben játszani.

2010-ben felvettek tíz dalt, ez lett a Kisördög album, óriási élmény volt számukra. Büdös, mocskos, fésületlen, nyers, fiatalos, lendületes zenét játszanak, sok dallammal, féktelenül, korlátok nélkül. Érdeklődési körük az önkifejezés legkülönfélébb formái: zene, zene, zene, film, festészet, könyv, tánc, mese, vers, kétkezi munka fával vagy más anyagokkal, ékszer és dísz, hangszerek...

Múltbéli dolgok meg-/felelevenítése, meditáció, testmozgás, szeretkezés, íjászat, autók és motorok, a saját és mások korlátainak felfedezése, feszegetése majd áttörése.

A Barba Negra hangulata garancia arra, hogy kiváló zenei élményben lesz részünk, a rajongók már nagyon készülnek, a zenekar és a vendégfellépők úgyszintén, legyen egy jó este november 29.-én, pénteken, jegyek elővételben már kaphatók.

 


 

Címkék: 
fish!
Barba Negra
Csakazértis