Bejelentkezés

x
Search & Filters

Három állomásos erdélyi-bánsági miniturnéra indul a Moby Dick!

Jó hírünk van az erdélyi rockrajongóknak! Decemberben a Moby Dick ismét Erdélybe látogat és nem is csak egy koncert erejéig! Minden koncert nagy öröm számunkra, különösen, ha olyan helyre juthatunk el, ahol korábban még nem jártunk! Így nagyra értékeljük a Rock in Reghin 7 rendezvény szervezőinek a meghívását, hiszen első alkalommal koncertezhetünk Szászrégenben! December 7-én az Ifjúsági Művelődési Házban lépünk fel a Black Diamond és az Acélszív zenekarok társaságában!

 


20 év után térünk vissza Temesvárra, ahol december 6-án a Club Daos-ban tesszük tiszteletünket! Vendégünk a fiatal temesvári thrash banda, a Black Fang lesz! Érdekesség, hogy a thrash metal zenekar első romániai koncertjét 1993-ban éppen 20 évvel a temesvári Olimpia-csarnokban rendezte. A zenekar számára még mindig óriási élményt jelentet a temesvári koncert, melyre máig jó visszaemlékeznek.

 


Nagyszalontán is örülhetnek a rockerek, december 8-án a Club Strand-ban találkozhatnak velünk! Vendégünk a nagyszalontai The Faded Moon zenekar!

 


 

Címkék: 
Moby Dick