Bejelentkezés

x
Search & Filters

Íme 10 rock/metal zenekarnév, melyből kivételes Hálaadás vacsi lehetett volna

Észrevetted már, hogy jó pár olyan rock banda létezik, amelyik ételről kapta a nevét? A szcénát megvizsgálva meg lehet állapítani, hogy egy eszményi Hálaadás lakoma nem lenne teljes, ha hiányozna az asztalról egy kis Korn, Smasing Pumpkins pite, egy üveg Pearl Jam – és ez csak néhány hozzávaló a finomságokhoz.

Jöjjön 10 olyan zenekar, akikből igazán ízletes Hálaadás napi étel készülhetne:

1. The Smashing Pumpinks

Valaki egy kis tökös pitét? Mégis milyen ünnepi vacsora lenne az, amelyik nem tartalmaz semmit a szezon kedvenc desszertéből? Ezért pazar lenne megteríteni az asztalt egy kis finomsággal –a Smashing Pumpkinks-al, természetesen. A banda egy fergeteges évet tudhat maga mögött főleg amiatt, hogy újabb albumot adnak ki december 9-én - Monumentsto an Elegy – még pedig a 10. a sorban!

2. Red Hot Chilli Peppers

Aki szereti a jó fűszeres kajákat, annak feltétlenül szüksége van erős csili paprikára, mely megadja az ételek zamatát. Legyünk őszinték, ki ne szeretné megbolondítani egy kicsit az életét akár a tányérján való étellel, vagy az zenelejátszójával?

3. Korn

A kukorica bármilyen étkezéshez kiváló köret, legyen az fagyasztott vagy főt kukoricacső. De amikor a kukoricából Korn lesz, egy isteni nu-metál ínyencség válik belőle. A zenekar ismét kiegészült Brian Head Welch gitárossal, és azóta is gyártják a zenei anyagokat.

4. Mushroomhead

Odavagy a portobello, cremini vagy a shiitake gombáért? Akkor gondolj a Mushroomhead-re, habár ez nem az a fajta gomba, amelyikre a zenekar a névválasztáskor gondolt. Szóval légy óvatos, mert a kísérteties maszkok mögött valami olyasmi lehet, ami akár az étvágyadat is elveheti. Még ott van az Infected Mushroom nevű banda is, de valljuk be, nem hangzik túl étvágygerjesztőnek.

5. Pearl Jam

A Pearl Jam a 90-es évek óta fennáll, és egy kis keresethez is juttatta a Nirvana-t a grunge korszak idején. Lightning Bolt című tizedik stúdió albumuk remek fogadtatást kapott a kritikusoktól, és örömmel vették tudomásul, hogy a banda régi hangzása újra visszaköszön az új albumon. Nem is lenne teljes a lista, ha kihagynánk Eddie Vedder-t és az édes Jam többi tagját a felsorolásból.

6. Chickenfoot

Már miért ne főzhetnénk bele a Hálaadás vacsiba csirkelábat? Az azonos néven futó szupercsapat tagjai a Van Halenből Sammy Hagar (ének), Michael Anthony (basszus), a szóló zenész és gitáros Joe Satriani valamint a RHCP dobosa – Chad Smith.  Szóval, ha bajba kerülsz a pulyka elkészítésével, a szezonális csirkelábak is megteszi a családnak!

7. Skillet

Ugye nem azt tervezed, hogy Isten bárányát nyersen tálalod? A praktikus Skillet (tepsi) jelentős része a Hálaadás vacsi előkészületeinek, és egyben a lista fontos része is. A Skillet ugyanis tud egy-két dolgot a sikerről – már csak a nyolc albumukra gondolva is. Győződj meg róla, hogy eléggé felmelegedett a tepsid a Hálaadásra!

8. Lamb of God

Ha nem vagy nagy pulyka fan, élvezd ki az ízletes Bárány combokat az idén. Megjelent új DVD-jük az As the Palaces Burn címmel, és már javában telik be a jövő évi turné naptáruk is. Ez a tehetséges heavy metál zenekar olyannyira kiadós, mint egy izmos bárány fogás.

9. Meat Loaf

Tudod mit, hagyd is a fenébe a pulykát, szóljon csak a húscipóról a Hálaadás, vagy legalábbis egy része. A művész aki Meat Loaf néven lett ismert, születési neve Marvin Lee Aday, nem csupán tehetséges zenész, hanem veterán színész is egyben. Játszott a The Rocky Horror Picture Show-ban, a Wayne világában és a Harcosok klubjában is – csak hogy párat megemlítsünk.

10. Buckcherry

Amikor cseresznyés pitére gondolsz, akkor elsőnek a Warrent ugorhat be, de mi a pitéhez mégis a legjobbat adnánk hozzá – vagyis a Buckcherry-t. A csapat új EP-je augusztusban jelent meg, amit a rajongók előszeretettel fogyasztanak a mai napig is. Ha a Bukcherry mégsem az a fajta cseresznye, amit szeretsz, akkor még mindig ott van a Black Stone Cherry.
 

Címkék: 
Meat Loaf
chickenfoot
Buckcherry
Lamb of God
Skillet
pearl jam