Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jon Bon Jovi és Cindy Crawford kapcsolataMég a 90-es években röppentek fel olyan pletykák, hogy Jon Bon Jovi-nak viszonya volt az egyik legnépszerűbb modellel, Cindy Crawford-dal, akivel együtt szerepelt a Please Come Home For Christmas meglehetősen romantikus hangulatú klipjében. Az énekes a napokban egy régi közös képüket posztolta Instagramra, amelynek kapcsán ismét téma lett, hogy pontosan milyen kapcsolat is van köztük.
 
 
Az énekes a 80-as években járt Lita Ford-dal és a híres színésznővel, Diane Lane-nel is, sőt, állítólag éppen utóbbival való kapcsolata ihlette egyik legnagyobb slágerét, a You Give Love a Bad Name-t. Jon aztán 1989-ben feleségül vette középiskolás szerelmét, Dorothea Hurley-t, akivel azóta is egy párt alkotnak és négy közös gyermekük is született. A most feltöltött fotón Bon Jovi Cindy Crawford-dal látható az 1991-es VMA gálán, megjegyzésként pedig ennyit fűzött hozzá: "rengeteg hajlakk és egy nagyszerű este. A ma esti VMA tiszteletére megmutatom, milyenek voltunk a 91-es gálán Cindy Crawford-dal."
 
A Please Come Home For Christmas klipje pár évvel később, 1994-ben jelent meg, Jon és Cindy között pedig annyira működött a kémia, hogy a rajongók körében hamar elterjedt, hogy a való életben is van köztük valami, annak ellenére, hogy mindketten házasok voltak: Crawford akkoriban Richard Gere párja volt. Az igazság azonban az, hogy a forgatáson jelen volt Bon Jovi felesége, Dorothea is, aki éppen akkor volt várandós fiukkal, Jesse-vel. A két nő hamar összebarátkozott és azóta is jó kapcsolatban állnak egymással, és valójában sosem volt intim kapcsolat az énekes és a modell között.