Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jön a Tiamat és a Freedom Call is a balatonszemesi RockPart fesztiválra!Véglegessé vált a 2014-es balatonszemesi RockPart fesztivál külföldi fellépőinek listája, ugyanis még két nagy nevet sikerült a szervezőknek belecsempészni a programba. Érkezik a gothic metal/dark rock-ot képviselő svéd Tiamat, valamint a német happy metal csapat, a Freedom Call.

 

Az már korábban kiderült, hogy jön a New York-i hardcore nagyágyú Biohazrd, a német thrash legenda Kreator, a lengyel black/death Behemoth, a finn melodic folk metal Ensiferum és a svéd Dr. Living Dead, valamint a legnagyobb hazai rock/metal, mint a Lord, Deák Bill Gyula, P.Mobil, Pokolgép, Road, Depresszió, Paddy and the Rats, Wisdom, Omen, Alvin és a Mókusok, Subscribe, Sex Action, Rómeó Vérzik, Blind Myself, Leander Rising, Watch My Dying, Apey and the Pea, Insane, Christian Epidemic, Kill with Hate, Neck Sprain, Nevergreen, Akela, Prosectura, Tales of Evening, Dalriada, Cadaveres, Demonlord, Virrasztók, Niburta, Noa Rock.

 

 

 

 

Egy fesztivál, amely egyesíti magában a rock-és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Egy fesztivál, ami pont annyit ígér, amennyit teljesít: zúzós-pörgős koncerteket esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben, jó hangulattal, kedves és segítőkész személyzettel.

 

További infók:

 

http://www.rockpart.hu/

 

Facebook: https://www.facebook.com/pages/RockPart/235830693274687?fref=ts

Címkék: 
Rockpart
tiamat
Freedom Call
Ensiferum
biohazard
Behemoth