Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jövő év elején új album írásába kezd a Meshuggah



Miután befejezték meglehetősen kiterjedt turnéjukat a 2012-ben megjelent "Koloss" című albumukkal, a Meshuggah csapata most azt tervezi, hogy új album írásába kezdenek 2014 elején, amely egészen biztosan pusztítólag hat majd a legtöbb elmére.

"Szóval nagyjából úgy gondoltuk, hogy kerítünk egy kis szabad időt decemberben [miután a banda végez a turnéval novemberben], és mivel akkor már majd' két éve lesz, hogy útra keltünk a "Koloss"-szal, szerintem éppen itt lesz az ideje annak, hogy ismét belefogjunk egy új album elkészítésébe. Úgy képzeljük, hogy a zenekar nagyjából 2014 elején tudja majd elkezdeni az új album munkálatait, de ha lesz rá idő, lehet, hogy már az idei év végén el tudjuk kezdeni. Ennek alapján az új lemez nagyjából 2014 végén, vagy 2015 elején fog majd megjelenni" - mondta az együttes gitárosa, Mårten Hagström, majd arra a kérdésre, hogy hogyan is tervezi a zenekar az elkövetkezendő időszakot, a zenésztől a következő válasz érkezett:

"Nincs ötletem, és soha nem is szokott lenni, de úgy gondolom, hogy ez így jó, hiszen az emberek gyakran mondogatják, hogy meglehetősen kiszámíthatatlanok vagyunk. Szerintem nem vagyunk azok, mivel egy fajta hangzás már régóta velünk van - legalábbis az 1994-ben megjelent "None" című EP-nk óta. Ez az, ami igazán jellemző ránk, és ez nem is változott igazán az idők folyamán, bár folyamatban van."

 

Íme a Messuggahh legutóbbi albuma, a 'Koloss':

 

 


 

Címkék: 
meshuggah