Bejelentkezés

x
Search & Filters

Keresztény lett Marilyn Manson?Marilyn Manson az elmúlt egy évben ritkán mutatkozott nyilvánosan, miután több volt barátnője is szexuális bántalmazással vádolta őt, az énekes azonban nemrég mégiscsak felbukkant, méghozzá egy elég váratlan helyen: Kanye West Sunday Service nevű istentiszteletén, ráadásul a rapper a védelmébe is vette őt (bővebben itt). Az internet népe természetesen kétkedve fogadta az egykori Antikrisztus Szupersztár váratlan megtérését, és sokan úgy vélik, az egész csak egy jól felépített marketingfogás.
 
A Sunday Service eredetileg egy kórus, amit West alapított 2019-ben, és minden vasárnap fellépnek Istent dicsőítő énekeikkel és imáikkal. A rapper szerint egyfajta modernizált hitvallásról van szó, amit a közösségi média korához igazítottak. A kórusnak legutóbb két különleges vendége is volt Justin Bieber és Marilyn Manson személyében, akik az imákban is részt vettek, amiről természetesen a rajongók is elmondták a véleményüket. Többek közt az alábbi hozzászólások születtek:
 
- "Óriási rajongója voltam Manson-nak, és a korai munkássága még mindig nagy hatással van rám, és nem kérdés, hogy a PR istene. Pontosan tudja, mikor mit kell tennie ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rá, és biztosra veszem, hogy ez is csak egy újabb sokkoló húzás tőle."
 
- "Ez a Manson/Bieber ördögűző megaegyház a legabszurdabb dolog, amit valaha hallottam, ugyanakkor remélem, két röhögés között mindenki belegondol, hogy ez csak egy zseniális marketingfogás, aminek az a célja, hogy Manson megőrüléséről beszéljünk, és ne arról, hogy egy nőgyűlölő, szadista szörnyeteg, akit többen is szexuális erőszakkal vádolnak."
 
- "Érdekes, hogy Manson a több évtizednyi sátánista majomkodás után pont akkor lett hirtelen hatalmas keresztény, amikor ez a legjobban szolgálja az érdekeit. Ne nézzen már mindenkit hülyének! Egyértelmű, hogy ez csak PR-fogás, hogy az emberek együtt érezzenek vele, és elfelejtsék az ellene felhozott vádakat."