Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kowalsky meg a Vega Akusztik az A38-on november 22-én!

A latinos, néha balkános zsiványpop-ot játszó Kowalsky meg a Vega a jól megszokott hagyományos koncertje helyett egy rendhagyó, akusztikus bulival készül november 22-én, az A38 hajón. Ilyen fellépésük évente 1-2 szokott csak lenni, mivel igen különleges hangszerelést igényel.

 

A 19 órás kapunyitást követően a blues-rockot játszó Karmapirin melegít a Kowalskyék vonósnégyeses zongorás estje előtt. Mivel a befogadóképessége 700 fő az Artemovszknak, érdemes előre beszerezni a jegyet (így olcsóbb is), mert a legutóbbi kétszer ekkora Barba Negrás megmozduláson jó páran kint rekedtek! Kowáék este kilenckor kezdik az akusztikus koncertjüket.

 

A zenekar 2014-es őszi turnéjára most páros belépőket nyerhettek a Rockbook Rockmagazinnal közös játékon, a következő helyszínekre: Sopron, Zalaegerszeg, Szekszárd, Kecskemét, Székesfehérvár és Miskolc. A játékhoz klikk ide!

 


Aki egy igazán különlegesre vágyik, az „tolja el a bicikliét” a Petőfi-híd lábához a hajóhoz és garantáltan nem fog csalódni! A jegyek nagyon fogynak, az alábbi linken lehet tájékozódni, illetve az esemény linkje a facebookon, ahol csatlakozni lehet:

http://www.a38.hu/hu/program/kowalsky-meg-a-vega-karmapirin-hu

https://www.facebook.com/events/319589158213496/

 


 

Címkék: 
Kowalsky meg a Vega