Bejelentkezés

x
Search & Filters

Machine Head: Robb Flynn 30 éve kap halálos fenyegetéseket és sértő üzeneteket

A Machine Head frontembere, Robb Flynn megosztott néhány olyan üzenetet a rajongóival, amelyekben ő vagy a családja halálos fenyegetéseket kapott, valamint durva sértésekkel illették őt. Flynn elmondta, hogy egyáltalán nem ijed meg az ilyesmitől, mivel már 30 éve érkeznek hozzá hasonló üzenetek és a következő alkalommal már azt is megosztja majd, hogy kik küldték neki ezeket.
 
"Körülnéztem ma az üzeneteim között és ilyen gyöngyszemekkel találkoztam: 'Rob Flynn, egy undorító mocsok vagy, remélem, rákosak lesznek a gyerekeid!', 'okádd le anyádat, amiért a világra hozott, te szánalmas pöcs!', 'dögölj meg, te köcsög buzi', 'baszódj meg, te tehetségtelen szardarab!' - és ez csupán egy kis ízelítő. Persze nincs ebben semmi új, már 30 éve is kaptam hasonlóan kedves megjegyzéseket, csak akkor még postai levélben, aztán később e-mailben és netes fórumokon, most pedig már a közösségi oldalakon privát üzenetben. Nyugodtan írhat bárki bármit, nem megyek sehova és a posztjaimon sem fogok változtatni. Akinek nem tetszenek a bejegyzéseim vagy a politikai nézeteim, nyugodtan kövessen ki. Én sosem törlök azért kommentet, mert valaki más nézeteket vall, mint én, feltéve, hogy kulturáltan és tisztelettudóan közli a véleményét, sőt, még ezen a téren is nagyon megengedő vagyok... 
 
Azt is sokan írták, hogy ne formáljak véleményt semmiről, csak zenéljek. Rendben, legyen így! Ezért írok olyan dalokat, mint a Nation On Fire, a Davidian, a Clenching The Fists of Dissent, az In Comes The Flood és a Halo. Azok, akik a fent említett üzeneteket küldték, tekintsék ezt a posztot egyfajta figyelmeztetésnek, ugyanis ez volt az utolsó alkalom, hogy kitakartam a nevüket. Legközelebb már szemrebbenés nélkül megosztom az adataikat. A fél életemben közszereplő voltam, úgyhogy volt időm megszokni a halálos fenyegetéseket. Csak a 'Rasszizmus a metalban' videóm óta több mint ezret kaptam és még mindig érkezik legalább heti kettő. Ez tényleg nem érdekel, de aki a feleségemet vagy a gyerekeimet fenyegeti, az átlép egy határt, és ezt nem tűröm el. Aki nem hiszi el, bátran próbálkozzon!"