Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megérkezett a Mötley Crüe első John 5-val készült dala: 'Dogs Of War'



A Mötley Crüe egy Dogs Of War című dallal jelentkezett, ami az első újdonság a zenekartól azóta, hogy a banda és Mick Mars útjai 2022 októberében elváltak egymástól, a helyére pedig John 5 érkezett.
 
A dal megszületéséről és a további tervekről Vince Neil és Nikki Sixx mesélt a Billboard-nak.
 
V.N.: Mindenképpen szeretnénk új dalokat készíteni, mert nem bírjuk a tétlenkedést. Ezt a nótát a Beastie Boys féle (You Gotta) Fight For Your Right (To Party!) feldolgozásával együtt vettük fel, és úgy érzem, hogy elég jól sikerült.
 
N.S.: Biztos, hogy jövőre is jelentkezünk pár újdonsággal, mert több dalt is rögzítettünk. Az sem kizárt, hogy még 2024 végén előrukkolunk valamivel, de ezt ne vegyétek készpénznek! Valószínűleg nem egy albumot fogunk kiadni, hanem inkább időről időre közzéteszünk néhány számot. Szerintem ez jó megoldás.
 
V.N.: A Dogs Of War a régi és az új találkozása. Old-school hangulata van, de közben mégis friss energia árad belőle. Az alapötlet Nikki-től jött, aki át is küldte nekem a demóverziót, amire aztán ráénekeltem, a stúdióban pedig összeállt egy olyan dal, ami szerintem nagyon tetszik majd a rajongóknak.