Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Mötley Crüe, Alice Cooper, Richie Sambora és David Bryan is elfogadta az Ice Bucket Challenge kihívást (videók)A Mötley Crüe mind a négy tagja elfogadta az új internetes „őrület”, az Ice Bucket Challenge kihívását, és a srácok a Virginia-i koncertjük után végre is hajtották a feladatot. A választásuk pedig KISS, a Def Leppard, és az Aerosmith zenekarokra esett.

Egyelőre annyit tudunk, hogy a KISS gyorsan elfogadta a felkérést és holnapi koncertjükön végre is hajtják a feladatot.
 


Alice Cooper egyszer már lefejezték egy guillotine segítségével a színpadon New Yorkban, de ilyen színpadi videó még sosem készült róla. Cooper elfogadta a Bon Jovi dobos Tico Torres kihívását és a koncert közben, Augusztus 20.-án a sikítozó tömeg előtt végre is hajtotta azt.
 


Egy múltkori cikkünkben megmutattuk, ahogy a rock ikon, Jon Bon Jovi nyakába is vizet borítanak, és az egyik kihívottja nagy meglepetésre egykori partnere, Richie Sambora lett, aki szintén végrehajtotta az Ice Bucket Challenge-t.
 


Maradunk a Bon Jovi zenekarnál, ahol a billentyűs, David Bryan is eleget tett főnöke kihívásának, valamint Tico Torres dobos is. Tico a zenekar Facebook oldalára is kiposztolta a videót és a kihívottjai között szerepel Alice Cooper is.
 

 

Tehát az őrület folytatódik...
 

Címkék: 
Mötley Crüe
alice cooper
Richie Sambora
David Bryan