Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nagaarum és Dreams After Death lemezmegjelenések



E héten csütörtökön jelent meg a változó műfajban tevékenykedő Nagaarum project tizedik lemeze Eventum Fatali címmel. Ezúttal egy koszos, nyers black metal anyag született. A szerző elmondásai szerint a következőképpen:

"A dobokat tavaly május végén vettem fel a pincémben két térmikrofonnal. Nem használtam metronómot, és előre megírt dobtémákat sem. Ha rontottam, úgy maradt. Mindig az első verziót kellett használjam. Ezek voltak az áthághatatlan szabályok. A dalok sem voltak megírva, csupán a fejemben zúgott valami téma, amire impróból doboltam.

Bár nem vagyok a black metal szakértője csak egy lelkes rajongó, a lemezt egyfajta kinyilatkoztatásnak szánom, hogy szerintem mi a black metal. Természetesen senki nem kell egyet értsen velem.

Az anyag letölthető ingyen és jogtisztán a honlapomról: www.nagaarum.com

Fizikai verzió is készül, aranybevonatú archiváló CD-kre. Természetesen nem a cicoma miatt, pusztán azért, hogy az adat ne szálljon el róla. A Kodak cég 200 évre becsüli a Gold CD-jének az adatmegtartási idejét."

 


Egy másik hír, hogy a tavalyi split lemezünk a Dreams After Deathtel, mely pontosan egy éve (február 10-én) látott napvilágot, kiadásra kerül digipak formátumban az orosz GS Production gondozásában. 25 darab dedikálva szerezhető majd be, ezekért nálunk lehet érdeklődni (a fenti linken, vagy a www.dreamsafterdeath.com URL alatt). Ez az anyag 71 percnyi funeral doom / kísérleti doom zenét rejt.

 


A projectek egyéb elérhetőségei:

www.facebook.com/nagaarumband
www.facebook.com/dreamsafterdeath
www.nagaarum.bandcamp.com
www.dreamsafterdeath.bandcamp.com

 

Nagaarum - A peremnél

 


 
Címkék: 
Nagaarum
Dreams After Death