Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nem furcsa? Majka tönkreveri látogatottságban a Metallicát, az AC/DC-t és az Iron Maident!A minap teljesen véletlenül belebotlottam Majka & Curtis lakótelepi gengszerhiphopjába, a "Belehalok" című daluk videójába, ezért kíváncsiság képpen rálestem hol tart a látogatottsága. Mivel napi szinten találkozom a külföldi rock/metal bandák klipjeivel, ezért igencsak meglepődtem, amikor konstatáltam, hogy az ex-Való Világ hősünk és csapata bizony rommá veri látogatottságban nemhogy a magyar, de a legnevesebb külföldi rockzenekarokat is, már ami a Youtube által közzétett adatokat illeti. A klipeket a cikk alatt megtekinthetitek.

 

A félreértések elkerülése végett kérjük értelmezni a cikket!

 

 

Az ominózus videó (jelenleg 29.663.492) közel 30 milliós nézettséggel bír, 2012. március 27-én lett feltöltve a Youtube-ra. A lentebb említett zenekarok közül (a teljesség igénye nélkül) néhányuk hivatalos videójának feltöltésének dátuma még nem érte el az óvodás kort (3 év - a szerk.), de az akkor is rejtély, hogy sikerült nekik maguk mögé szorítani a Metallicát, az AC/DC-t, a Black Sabbath-ot, a Rammstein-t, az Iron Maiden-t, vagy a Mötley Crüe-t. Talán a hallgatói szokások? Ki tudja? Mindenesetre felettébb érdekes a történet...

 

Innentől kezdve retteghet a Guns N' Roses, a Slipknot, a Red Hot Chili Peppers és a System Of A Down is, mert nyomukban Majka papa! ;)

 

 

 

 

 

 

 


 

Címkék: 
metallica
Rammstein
Mötley Crüe
iron maiden
slipknot