Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Offspring: "a vezetők nem akarják jobb hellyé tenni a világot"Április 16-án jelenik meg a The Offspring új albuma, a Let The Bad Times Roll, amelyen társadalmi és politikai témák is megjelennek, sőt, már a lemez címe is erre utal, ugyanis a banda énekese, Dexter Holland és a gitáros, Noodles szerint a világ vezetői tehetnek róla, hogy ilyen rossz időket élünk.
 
Dexter: "Ez a cím tökéletesen összefoglalja az elmúlt pár évet. Bár szerencsére úgy tűnik, hamarosan szebb idők jönnek, egyelőre azért még bőven kijut az egész világnak a rosszból."
 
Noodles: "Egyrészt a nyakunkba szakadt ez a hatalmas kupac szar, amivel nem igazán tudunk mit kezdeni azon kívül, hogy megpróbáljuk kihozni belőle a maximumot. Azonban ha ez nem lenne elég, ott vannak még azok a vezetők is, akik a jelek szerint egyáltalán nem akarják jobb hellyé tenni a világot. Miattuk tartanak ilyen sokáig a rossz idők."
 
Dexter: "És ez már kurvára nem vicc. A világ nagyon rossz állapotban van és a politikai vezetők nem is próbálják jobbá tenni, vagy legalábbis nem úgy, ahogy kellene vagy ahogy egy generációval ezelőtt tették volna. Ma már elképzelhetetlen, hogy a különböző oldalon állók összefogjanak egymással a jó ügy érdekében."
 
Noodles: "Nagy csapás ez az egész demokráciára nézve. Az lenne a cél, hogy összefogjunk és közösen tegyünk azért, ami mindenkinek jó lenne, mert együtt átvészelhetnénk ezt, de egyáltalán nem ez van. A kormányok mindenhol azt mondják, hogy ők nyerték meg a választást, úgyhogy mindenki más megbaszódhat és megtarthatja a véleményét magának. Ilyen hozzáállással nem létezhet civilizált társadalom."