Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne Crazy Train-jét adta elő Justin Bieber egy showműsorbanA popszupersztár Justin Bieber Ozzy Osbourne 80-as évekbeli klasszikusát, a Crazy Train-t fogja előadni a Spike TV Lip Snync Battle című műsorában, mely egy karaoke‑sorozat, amit a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsor egyik műsorszáma ihletett.

Az alábbi előzetes videóban Justint teljesen átváltozva láthatjuk, szinte felismerhetetlen a fekete parókában és az éjfekete szemkihúzóval.

Amikor egy tavalyi interjúban a hírhedt rocksztár dolgairól kérdezték, különösen arról az esetről, mely során egy csík hangyát szippantott fel – amit a Mötley Crüe a The Dirt című számában is említ – Ozzy annyit mondott: „Nem emlékszem rá, hogy hangyákat toltam volna, de biztosan nagyobb dolog, mint az, hogy Mr. Kibaszott Bieber tojásokat dobált!”

Ozzy hozzátette: „Hallottam, hogy egy vödörbe pisált valami étteremben. És akkor? Én meg lepisiltem egy nemzeti emlékhelyet Alamoban. Női ruhában. Reggel hétkor, egy üveg Courvoisier‑vel az egyik, és a farkammal a másik kezemben.

 


 
Címkék: 
ozzy osbourne