Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Poison frontembere örökbe fogadta a róla elnevezett hős kutyát, aki segített megmenteni egy kölyökmacska életét



Különleges történetről számolt be a Nebraska Humane Society: a szervezet nemrég három kismacskát mentett meg, az egyiküket egy Bret Michaels nevű kutya segítségével. A sztori hamar eljutott a Poison frontemberéhez, Bret Michaels-höz is, aki azonnal eldöntötte, hogy örökbe fogadja hősies névrokonát.
 
 
A szervezet először október 17-én posztolt a kutya Bret történetéről: "tegnap három egyhónapos kóbor cica érkezett hozzánk. Piszkosak voltak, fáztak és bolhák ugráltak rajtuk. Miután alaposan megmosdattuk őket, ketten rendbe jöttek, a harmadik azonban továbbra is gyengének, fáradtnak és zavarodottnak tűnt. Rögtön sejtettük, hogy bolhás anémia áll a háttérben, ami a kölyökmacskák egész szervezetét érinti és azt jelenti, hogy azonnali vérátömlesztésre van szükségük. Az emberekhez hasonlóan a macskáknak is több különböző vércsoportjuk lehet, csakhogy sajnos velünk ellentétben náluk nincsenek 0-sok, akik mindenkinek adhatnak vért. Szerencsére azonban van egy jó kis trükk, ugyanis a kutyák vérét át lehet ömleszteni a cicákba. Ezt xenotranszfúziónak nevezik. Egy Bret Michaels nevű kutyuson épp pár nappal ezelőtt végeztek beavatkozást az állatorvosaink, így tudták, hogy megfelelő donornak számít, és a segítségével valóban sikerült is megmentenünk a kölyökmacskát, aki most már a testvéreivel együtt pihenhet. Örök hála Bret-nek a nyugalmáért és a bátorságáért, az állatorvosoknak pedig a gyors reakciójukért!"
 
 
 
 
A sztori október 20-án folytatódott: "egy csodás hírt szeretnénk megosztani veletek a fantasztikus Bret Michaels-ről! Bizonyára sokan emlékeztek, hogy pár nappal ezelőtt az ő közreműködésével mentettünk meg egy kiscicát, erről pedig azóta az igazi Bret Michaels is tudomást szerzett. Bizony, az a Bret Michaels! Azóta már beszéltünk is vele telefonon és örömmel jelenthetjük, hogy új rocksztár született: Bret Michaels (az ember) ugyanis örökbe fogadta Bret Michaels-t (a kutyát)! Alig várjuk, hogy megkezdődjön a közös kalandjuk, és reméljük, nem lesz félreértés abból, ha valaki csak annyit mond, hogy 'Bret Michaels, hozd vissza!'"