Bejelentkezés

x
Search & Filters

A politikai nézetei miatt nem került be a Rock And Roll Hírességek Csarnokába Ted Nugent?Ted Nugent-től megszokhattuk, hogy mindenről elmondja a véleményét és a politikai nézeteit is nyíltan felvállalja, amiből néha hátránya is származik, ugyanis a zenész úgy véli, ez az oka annak, hogy még nem került be a Rock And Roll Hírességek Csarnokába.
 
"Milyen érdekes, hogy mostanában bűncselekmények kapcsán (bővebben itt) beszélnek a Rock And Roll Hírességek Csarnokáról, nem igaz? Én sosem mondtam olyat, hogy nekem a Csarnokban lenne a helyem, de lássuk be, így van. Én nem vagyok ott, de Grandmaster Flash, Madonna és az Abba viszont igen. Hogy is van ez? A Csarnok elvileg azért jött létre, hogy az olyan ikonok öröksége előtt tisztelegjen, mint Chuck Berry, Bo Didley, Little Richard, Elvis Presley és Jerry Lee Lewis, ehhez képest olyan előadók kerülnek be, akiket én inkább anti rock and rollnak neveznék, az pedig egyáltalán nem lep meg, hogy a kurátoruk botrányba keveredett. Mondok valamit, amiért senki sem perelhet be, mert bizonyítani tudom, hogy igazam van. A Csarnok vezetője nagy füvesek, és minél többet füvezik valaki, annál hülyébb és felelőtlenebb lesz, és nagyobb eséllyel vesz részt bűncselekményekben, mivel beszívva fogalma sincs az igazságról, a logikáról és a józan észről.
 
Visszatérve hozzám, kijelenthetjük, hogy a politikai nézeteim miatt nem kerültem be. De mik is a politikai nézeteim? Csakis olyan dolgok, amik benne vannak az amerikai alkotmányban. Ennyi. Köszönöm szépen!"