Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slayer - Vége a Rick Rubin korszaknak?



A Slayer Tom Araya-ja és Kerry Kingje bejelentette, hogy a legendás thrash-együttes nem dolgozik együtt tovább Rick Rubin American Recordings nevű kiadójával. A hír eléggé meglepő, ugyanis a zenekar Rubinnal dolgozik már az 1986-ban megjelent ‘Reign in Blood’ című lemez felvétele óta.

Kiderült azonban az is, hogy a Slayer talán még mindig ragaszkodik Rubinhoz - legalábbis az együttes hivatalos állásfoglalása erre enged következtetni. Amíg Rubin a Def Jam kiadónál volt, hatalmas lépést tett előre azzal, hogy erőltette a szerződés megkötését a Slayer-rel, majd elkészítette egy albumukat. Miután sikeresen aláírták a szerződést a Slayerrel, Rubin egy ‘Reign in Blood’ címet viselő kis albumot készített a zenekarral. Mondani se kell, hogy a Slayer és Rick Rubin irgalmatlanul jó csapatot alkottak, és az 1986-ban napvilágot látott lemezük után a Slayer összes, 'Reign in Blood’-ot követő lemeze Rick Rubin nevéhez fűződik.

Araya a Slayer és a producer hosszú ideje fennálló kapcsolatáról a következőképp nyilatkozott: "Megkértem a menedzserünket, hogy keresse fel Ricket, de nem történt semmi, nem érkezett válasz. Igen, ez azért elég szomorú."

 

Slayer (itt még Rick Rubinnal és Jeff Hanneman-nel)

 

 

 

Slayer - Reign in Blood (full album)

 


 
Címkék: 
Slayer