Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szólóban folytatja a Machine Mouse ex-frontembere. 20 év után Ficzkó András kivált a bandából!

A dallamos rock zenét játszó Machine Mouse a ’90-es évek elején vált a hazai klubélet meghatározó alakjává, amelyhez Ficzkó András 1992-ben énekesi poszton csatlakozott. Nemrég azonban több mint 20 évnyi közös zenélés után András kivált a bandából.

A Machine Mouse zenekar utolsó klipje idén januárban készült el. A Cseri Péter rendezte Pillanat érdekessége, hogy a Budaörsi Női Kézilabda Klub hivatalos indulója egyben, így természetesen a kisfilmben a csinos sportoló lányok is szerepet kaptak. Az év végére azonban kiderült, hogy Ficzkó Andrásnak és Ragának (Ragadics Csaba) különböző elképzeléseik vannak a jövőt illetően, éppen ezért a zenélést is külön utakon folytatják tovább.

 


„Elsősorban azért történt a kiválás, mert nem értettünk egyet a jövőt illetően. Személyes ellentétek is voltak, az elválás sem volt egyértelmű és korrekt, és nem az én részemről. Ennek ellenére sok sikert kívánok a Machine Mousenak.” – nyilatkozta Ficzkó András, aki máris gőzerővel dolgozik, hogy mielőbb színpadra állhasson.

„Kedves barátaim, és mindazok, akik szurkolnak nekem bármilyen formában ebben a szakmában! Eljött az idő, hogy önállóan is megmutassam magam, igaz még csak akusztikus formában! Örömömre szolgálna, ha megtisztelnétek jelenlétetekkel december 27.-én, szombaton a Feeling nevű szórakozóhelyen (1074 Budapest. Kazinczy utca 36.). Egy hihetetlen érdekes felállásban várlak Benneteket szeretettel!” – árulta még el.

 


 
Címkék: 
Machine Mouse