Bejelentkezés

x
Search & Filters

Teljes egészében megtekintehető a Metallica Antarktiszon adott koncertjeIsmét történelmet ír a Metallica december 8-án az Antarktiszon. A verseny győzteseit a Carlini Állomásra szállították, hogy ott élvezhessék azt a fagypont alatti Metallica-koncertet, melyet a zenekar 'Freeze ‘Em All’ névre keresztelt.

Ennek a fellépésnek köszönhetően a Metallica most már elmondhatja magáról, hogy mind a hét kontinensen (Észak- és Dél-Amerika itt külön számít - a szerk.) játszott már. Még ennél is lenyűgözőbb az a tény, hogy a Metallica a 2013-as év során lépett fel mind a hét kontinensen. A nem mindennapi koncertre az Antarktiszon egy kis kupola belsejében került sor, ahol is a Metallica egy tíz dalból álló szettet adott elő a Coca-Cola Zero verseny győzteseinek. Nem, a Metallica nem játszotta el a ‘Trapped Under Ice’-t, azonban a metal-zene legendás együttese lenyomott egy olyan összeállítást, amely telis-tele volt a rajongók olyan nagy kedvenceivel, mint amilyen például a ‘Sad But True’, a ‘Master of Puppets’ és az ‘Enter Sandman’.

A koncert dallistája a következő számokat tartalmazta:

01. Creeping Death
02. For Whom the Bell Tolls
03. Sad But True
04. Welcome Home (Sanitarium)
05. Master of Puppets
06. One
07. Blackened
08. Nothing Else Matters
09. Enter Sandman
10. Seek & Destroy

És ami még érdekesebbé tette az amúgy is igencsak érdekes műsort: a teljes hangzást csak egy speciális fejhallgatón keresztül lehetett hallani - ahogyan az az esetről készült első videofelvételen is jól látszik. Nézzétek csak:

 

 

További fotók ide kattintva elérhetőek!
 

Címkék: 
metallica