Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tony Iommi levélben kérte az indonéz elnököt, hogy állítsa meg két ausztrál kivégzésétEgy ausztrál lap szerint a Black Sabbath gitárosa, Tony Iommi egy fellebezést írt az indonéz elnöknek, Joko Widodo-nak - aki nem mellesleg nagy heavy metal rajongó - hogy megkímélje két ausztrál elítélt életét, akik 2006-ban csempésztek heroint az országból és tettükért halálbüntetést kaptak.

Indonézia Elnökének, 2015. március 3.

Excellenciás Uram!

Azért írok önnek, hogy adjon kegyelmet Andrew Chan-nek és Myuran Sukumaran-nak. Megértem, és nagy tiszteletben tartom törekvéseit a kábítószer fogyasztás és kereskedelem visszaszorításáról, de ez egy olyan, ügy, melyet globálisan kell megoldani.

Elsőkézből tapasztaltam a kábítószer hatásait, mely családokat és embereket tett tönkre. Ezért megértem az erős döntését, azonban az indonéz büntetésvégrehajtási rendszer szilárd talajokon áll és azt gondolom törekvéseik beváltak a két elítéltnél.

Arra kérem önt, hogy legyen megbocsájtó ember. Ők már egy teljesen új életet élnek, egy pozitív változáson mentek át. Kérem, függessze fel Andrew és Myuran végrehajtását.

Nagyon remélem, hogy személyesen önhöz kerül levelem és intézkedik az ügyben.

Nagy tisztelettel:

Tony Iommi
Black Sabbath gitáros

 

Joko Widodo, indonéz elnök

 


 

Címkék: 
black sabbath
tony iommi