Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tony Iommi és Brian May nem mondott le a közös zenei projektrőlA Black Sabbath Tony Iommi-ja és a Queen Brian May-e számára nem hangzik idegennek a közös munka, de következő projektjüknél esély van rá, hogy a rajongókkal közösen alkossanak valamit.

A Birmingham Mail, szerint a veterán rockerek arról az elképzelésről tárgyaltak, hogy Iommi zenéjének felvett darabkáit gyűjtik egy csokorba, hogy a rajongók felhasználhassák őket saját felvételeikhez.

Iommi a következőket nyilatkozta a hírrel kapcsolatban: “Amikor először beteg voltam, Brian May eljött meglátogatni engem a Lapworth-i otthonomba. Játszottam neki néhányat a szerzeményeim és rock riffjeim közül, amelyekből eddig még nem kerekedett ki semmi, nem fejlődtek sehová, vagy egyszerűen csak úgy döntöttem, hogy nem használom őket. Brian azt mondta, hogy valamit kellene kezdeni velük."

A gitáros azt mondja, hogy az ő figyelmét a közeljövőben kizárólag a Sabbath köti le, ő és May csak megvitatták, mit lehetne kezdeni az anyaggal. “Az egyik ötlet az, hogy elérhetővé kellene tennünk a riffeket, hogy a rajongók felhasználhassák őket saját dalaikhoz, és megnézhetnénk, mik születnének így" - magyarázza Iommi, majd hozzáteszi: “Ily módon ők valójában Brian-nel és velem készíthetnének felvételeket."

May a következő szavakkal kommentálta az eseményeket: “Hallottam Tony néhány órányi kiadatlan gitár-dzsemméről, melyek kazettán és merevlemezen találhatóak. Úgy gondoltam, hogy nagyszerű lenne készíteni belőlük egy összeállítást. Az alapötlet az, hogy ezeket a riffeket olyan formában adjuk ki, hogy az emberek valamiféleképp felépíthessék belőlük a saját dalaikat. 'Megalkothatod a saját zenédet, amelyben Tony Iommi gitározik!' Hát nem nagyszerű?!"

 

Címkék: 
tony iommi
Brian May
black sabbath
queen