Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Track-ben nyitja a nyarat az Alvin és a Mókusok és a Depresszió is

A múlt hétvégén még együttes erővel vette be a Barba Negra Music Clubot a két népszerű csapat, a teltházas buli után pedig nem is volt kérdés, hogy visszatérnek a klub nyári helyszínére, a Track-be is, igaz, ide már külön-külön.

Tinédzserektől az ősrajongókig mindenki fellelhető a nyíregyházi banda koncertjein, melyek sorra a legütősebb bulik közé tartoznak a Barba Negrában is. A tavaszi teltházas őrület után Alvinék ez alkalommal egy nyárindító punk-rock mulatságra invitálják a klub szabadtéri helyszínére, a Track-be a nagyérdeműt. Június 6-ára már szinte biztos, hogy mindenki betéve fogja tudni a decemberben a klubban bemutatott A bölcsek meg hallgattak című legutóbbi korong dalait is, de persze garantáltan nem maradnak ki az elmúlt 22 év legnagyobb kedvencei sem! Az est különleges vendége, az Auróra lesz!

2014. október elsején került a boltokba a Depresszió új lemeze, ami az előrendeléseknek köszönhetően már a megjelenés napján Aranylemez státuszt ért el, és a Mahasz lista első helyén nyitott. Ezt követően turnéra indult a zenekar, és a legtöbb állomáson telt ház előtt mutatta be A folyamat zajlik... című albumot. Az országjárás zárásaként a Barba Negrában tartotta hivatalos lemezbemutató koncertjét a csapat, amire minden jegy elkelt. Június 19-én szabadtéren is bemutatja friss lemezét a zenekar a Barba Negra Trackben, és ez lesz egyben a Depresszió hivatalos nyárindító koncertje is.

További infók az eseményekben:

Június 6.: Alvin és a Mókusok, Auróra

 Június 19.: Depresszió, Phoenix zenekar

 
 

Címkék: 
Alvin és a Mókusok
Depresszió
Barba Negra Track