Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tragikus vonatbalesetben elhunyt Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás énekese

"Barátaink, Rajongóink!

Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy kedves Barátunk és zenésztársunk Cseresznye György (Gyurimester) tragikus vonatbaleset következtében 2014. 07. 10-én délután 13 órakor elhunyt. Teljesen értetlenül állunk a történtek előtt, egy pótolhatatlan űr keletkezett szívünkben, lelkünkben. A zenekar őszinte részvétét nyilvánítja ezúton is a családnak és szeretteinek.

 

Búcsúznak tőle zenésztársai: Norbi, Krisztián, Roland, Gábor.

Soha nem felejtünk el Barátunk, legyen könnyű Neked a Föld!" - áll a zenekar közleményében.

 

Az elsődleges adatok szerint 2014. július 10-én 13 óra körüli időben, Debrecenben a Vértesi úton egy kerékpáros – a fénysorompó tilos jelzése ellenére – a sínekre hajtott és összeütközött az arra haladó személyvonattal.

A 36 éves férfi a helyszínen olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt a Vértesi utcában a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

 

Forrás: Haon.hu

 

 

A 2000-es év elsõ felében énekes hiány miatt koncertleállásra kényszerült a zenekar. ...És megérkezett a zenekarba Cseresznye György énekes, aki haláláig oszlopos tagja volt a bandának...

 

A fotón középen Cseresznye György

 A Titkolt Ellenállás, a magyar hazafias érzelmû és szövegvilágú zenekarok egyik képviselõje, akik több, mint 20 éve koptatják a színpadokat. Dalszövegeikben kifejezik hazánk iránt érzett mély szeretetüket és felhívják a figyelmet azokra a dolgokra, melyek veszélyeztetik megmaradásukat, erkölcseiket, hagyományaikat. Muzsikájuk erõteljes gitárral és durva énekkel kemény fémzenén alapul. A zenekar a Viharsarokban, Békés városában mûködik.

 

 

 


 

Címkék: 
Titkolt Ellenállás