Bejelentkezés

x
Search & Filters

Végignéztük, hogyan hal meg Chester Bennington, a Linkin Park énekeseElőször is szögezzük le: nem támogatjuk az erőszakot, és nem is célunk azt sugallni, hogy bárkinek is meg kell ölnie Chester Benningtont a Linkin Parkból. Én egyszerűen csak kibaszott rossznak találom a Linkin Parkot.

Benningtonnak nemrég eltört a bokája, ami miatt kiesett két koncert – de gondoljatok bele, mennyivel rosszabb is lehetett volna. Felébredhetett volna egy kocsiban úgy, hogy közben oda van ragasztva az üléshez és csak másodpercek választják el a szabadságtól. El kellene érnie a féket, hogy megmentse a barátnőjét és a legjobb cimboráját. Gondolom felismerte mindenki, hogy miről van szó, ez a Fűrész című film utolsó fejezetéből egy részlet, amiben az énekes is szerepel. Bár magának a filmsorozatnak sosem voltam nagy rajongója, az, hogy láttam a filmvásznon Benningtont szörnyűséges halállal meghalni, az kárpótolt a Linkin Park létezése miatt.

Gondoljatok bele, hogy ha valamikor is lenne folytatás, csak olyan hírességeknek kellene játszaniuk az áldozatok szerepeit, akik irritáló módon úgy futottak be, hogy nem volt mögöttük produkció, vagy esetleg az IQ-juk kétszámjegyű. Ti milyen magyar vagy külföldi előadókat szerepeltetnétek – természetesen csak a filmvásznon – egy Fűrész folytatásban?

 


 
Címkék: 
Chester Bennington
Linkin Park