Bejelentkezés

x
Search & Filters

Velük találkozhattok az idei Zorall Sörolimpián, a Pulzus tehetségkutató döntőjében



Idén is sok zenekar szállt harcba a Pulzus tehetségkutató nyereményeiért. A bejutott zenekarokra nem csak remek nyeremények várnak, hanem annak a lehetősége is, hogy produkciójukat a Zorall Sörolimpia népes tábora előtt mutathatják be. Ahogy tavaly is, úgy 2014-ben is a zsűri tagja lesz Weisz Laci és Barbaró Attila, a Zorall zenekar két oszlopos tagja, és Gyurcsik Gyuri, aki az első három helyezett zenekart vendégül fogja látni műsorában, a Rockpanorámában. Nézzük akkor a zenekarokat:

Budapestről érkezik majd a Whiskeyjárat, a Crash Course, a Rockforce, a Piece of Patience, a Natour Grouppen, az eXtensive, a Mistyx és a Rocket Blast. Szombathelyről a Red Rockets és a VadVágány, Tátról a ZENEkar, Zamárdiból a Prionix, Tapolcáról az Új Idők, Balatonfüredről a Szemtől Szemben, Mohácsról az I Told You, Bátaszékről az Amerikai Idióták, Karancskesziről a Kottán Kívüliek, Tatabányáról a G. Block 23 és Dunakesziről az AGYHÖPZS.

Érdemes a Pulzus Facebook oldalát figyelni, hiszen a zenekarokról hamarosan bővebb bemutatkozás is várható, egy-egy Youtube videó formájában.

Találkozzunk augusztus 21-23. között Alsóörsön, a Zorall Sörolimpián!

https://www.facebook.com/Pulzus

https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

 


 

Címkék: 
Zorall Sörolimpia