Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zorall Karácsony december 25-én, a Barba Negra Music ClubbanAz örökzöld pop és rocklegendákat újragondoló csapat már nem csak rockberkekben híres itthon, kitűnő ötletükkel, miszerint sorban (nem)kicsit leporolják a legismertebb slágereket és megbolondítják azokat, széles közönséget vonzottak maguk köré.

Mint, ahogy az őrült nyári szabadtéri bulik és a jövőre már hatodszorra megrendezett fesztivál, a Zorall Sörolimpia is hagyománnyá vált az elmúlt csaknem évtized alatt, már a karácsony sem telhet el Zorall nélkül. Így a jó szokást idén sem megtörve, december 25-én a budapesti Barba Negra Klubot bolygatják meg és hangoskodják tele csupa fülbemászó, táncrabíró jól ismert nótával, Zorallosítva az ünnepet.

Karácsony másnapján tűzzsonglőrök, táncosok, fúvósok teszik teljessé a legkülönlegesebb hazai rockprodukciót, akikhez a felsoroltak mellett még további vendégzenészek is csatlakoznak a legzorallabb ünnepi hangulat kedvéért.

A megszokott kedvencek mellett azonban pár újdonság is helyet kap a műsorban, a zenekar hamarosan megjelenő új korongjáról is hallható lesz egy-két dallam.

IDŐPONT: 2013. 12.25.
HELYSZÍN: Budapest, Barba Negra
ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1428438674038954/?fref=ts
BELÉPŐ: elővételben 1400-, a koncert napján és a helyszínen 1900-, Ft-ba kerül majd
TOVÁBBI INFÓ: www.zorall.hu

Egyszóval kedves Zorallok és Zorallinák, ebben az évben sem kívánhatunk mást, mint a legzorallabb ünnepeket! Várunk titeket a Barba Negrába!

 

Zorall - Szép karácsonyt!

 

 

 

Címkék: 
Zorall