Bejelentkezés

x
Search & Filters

All Shall Perish

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2002

További képek

Biográfia: 

Az All Shall Perish egy 2002-ben alakult amerikai deathcore zenekar a kaliforniai Oakland-ből. Jelenleg négy albumuk jelent meg a Nuclear Blast-nél, és kiadták negyedik, teljes hosszúságú lemezüket Where It Ends címmel 2011. július 26-án.

Az All Shall Perish 2002-ben alakult a San Francisco Bay Area együttes, az Antagony, az End of All, és a Boof egykori tagjaiból. Az alapító tagok Matt Kuykendall, Ben Orum, és Mike Tiner voltak. Ezután 2003-ban kiadták demójukat, és szerződést kötöttek a japán Amputated Vein Records kiadóval. 2003. április 19-én megjelent debütáló albumuk Hate, Malice, Revenge címmel. 2005-ben ezt újra kiadta a Nuclear Blast, és ettől kezdve leginkább underground elismeréseket kapott. 2006-ban megjelent a The Price of Existence, mely igen pozitív fogadtatásban részesült. Az első kislemez, az "Eradication" egy videóba készült, és az MTV2 Headbanger's Ball-ja is játszotta, és a "There Is No Business to Be Done On a Dead Planet" című dal vírusvideója összecsapott az N’SYNC fiúzenekar "Bye Bye Bye" című dalának videójával, egy új rajongótábort szerezve ezzel az együttesnek. A csapat kiadta harmadik stúdióalbumát Awaken the Dreamers címmel 2008. szeptember 16-án a Nuclear Blast-en keresztül.

Az All Shall Perish 2006-ban számos sikeres turnét teljesített Amerika-szerte, valamint a 2007-es The Darkness Over Europe turnén is ott voltak. Bray Almini alkalmilag kisegíti Mike Tiner-t a basszusban a turné alatt. 2008 szeptemberében Oroszország egyes részein turnéztak, és ők lettek az első teljesen amerikai metalzenekar, akik Szibériában turnéztak; Irkutsk-ban, Novosibirsk-ben, Tomsk-ban, és Omsk-ban léptek fel műsorukkal. Az együttes a 2008-as Hell On Earth turné európai ágában is részt vett. 2008. november 11-én a banda Gary Smithson rendezésével felvette a "Never... Again" dalához a videót Los Angeles belvárosában.

Változások a felállásban, új album (2009—2010)

2009. február 5-én az All Shall Perish megjelentette a weboldalán, hogy megválnak gitárosuktól, Chris Storey-tól és helyére Jason Richardson érkezik. A zenekar a következő nyilatkozatot tette közzé: „Mindent meg fogunk tenni az eljövendő turnékon és fesztiválokon! Egy hihetetlen felváltás történt az együttesben, akit úgy hívnak, hogy Jason Richardson. Alig várom, hogy mindenki lássa a turnén! Csinálunk egy kis szenzációt, az Atticus Clothing turnét, aztán meg egy csomót a főbb európai fesztiválok közül. Van néhány meglepetés is a tarsolyunkban!” A Night of the Living Shred turné befejezése után az All Shall Perish tagjai visszatértek Kaliforniába, ahol a 2010-ben megjelenő új albumon dolgoztak. Mike Tiner azt nyilatkozta, hogy a folyamat „lassan halad, nagyon lassan”. 2010 elején Richardson elhagyta az All Shall Perish-t, és csatlakozott a Born of Osiris-hez.Június 5-én a zenekar bemutatta új felállását. A dobos Matt Kuykendall helyére Adam Pierce kerül (az egykori Sea of Treachery-ből), és az új turnégitáros Francesco Artusato lesz (a Hiss of Atrocities-ből).

This Is Where It Ends (2010-től napjainkig)

November 8-án a zenekar bejelentette, hogy elkezdtek dolgozni új albumukon. A gitáros Ben Orum ezt mondta az együttes hivatalos honlapján: „Két nagyon sikeres hazai és külföldi turné után most itthon vagyunk, és az új All Shall Perish lemezen dolgozunk! A munka folyamata nagyon természetesen zajlik, és az anyag maga eddig igazán lenyűgöző. Bizton állíthatom, hogy ez lesz az egyik legaggresszívabb, legepikusabb, legklasszabb lemezünk, amit valaha is alkottunk. Már alig várom, hogy élőben is elkezdhessem játszani ezt az anyagot.”
Negyedik teljes hosszúságú albumuk a "This is Where it Ends" címmel 2011. július 26-án jelent meg az Egyesült Államokban, és 2011. július 29-én Európában.
 

Videók

  • All Shall Perish - Eradication
  • All Shall Perish - There Is Nothing Left
  • All Shall Perish - Deconstruction
  • All Shall Perish - Royalty Into Exile
  • All Shall Perish - Procession Of Ashes

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Hernan "Eddie" Hermida
ének
Francesco Artusato
szólógitár
Ben Orum
ritmusgitár
Mike Tiner
basszusgitár
Adam Pierce
dob