Bejelentkezés

x
Search & Filters

Balkán Brothers

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2006

További képek

Biográfia: 

ŐsBikini? Ismeri még valaki egyáltalán? Tudja valaki, hogy NagyFeró a Beatrice első korszaka után ezzel a zenekarral alkotta meg a magyar punk-rock történetének talán két legjobb albumát a '80-as évek elején? A csongrádi illetőségű Balkán Brothers bizonyára tisztában van ezzel, ezért alakították meg 2006-ban az ország talán egyetlen ŐsBikini tribute zenekarát, mely azóta is szakadatlanul koncertezik. A névválasztás a szakavatottaknak nem lehet meglepő: a XX. századi híradó album Furcsa Jazz címe száma ihlette, ahol így hívja magát NagyFeró - azaz Frank the Great Balkán - és zenekara. Mivel az ŐsBikini sajnos csak két albumnyi anyagott hagyott csak az utókorra, ezért a klasszikus Lángosképű, Medvetánc, Quasimodo és társai mellett a Balkán Brothers repertoárban felcsendül pár ŐsBeatrice és HBB szám is.

A Balkán Brothers 2016-ban látott neki első studióalbumának felvételéhez, mely várhatóan 10-12 saját dalt fog tartalmazni.

A zenekar mottója: "Amíg a közönség érti, hogy mit játszunk, és sikerünk van, addig nincs baj. Ha nem érti és sikerünk se lesz, akkor majd azt mondjuk, hogy színvonalas rockot játszunk."

 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Huszka Zoltán
ének
Losonczi Áron
gitár
Bagi Csaba
basszusgitár
Nadj Károly
harmónika
Nagy Gábor
dob
Címkék: 
Balkán Brothers