Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bermuda RockbanD

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1991

További képek

Biográfia: 

A Bermuda RockbanD története még az ősidőkre – de legalábbis: 1991-re – nyúlik vissza, amikor négy fiatalember megalapította a bandát. Hardrockot játszottak, és sokfelé megfordultak vele, általában sikerrel. Az élet azonban közbeszólt: egy társukat tragikus módon elvesztették – így hosszú időre szögre kerültek a hangszerek…
 
Ám tizennégy évvel később, 2008-ban újból ellenállhatatlan vágyat éreztek a zenélésre. Több tagcserét követően 2011-re alakult ki az a csapat és az a repertoár, amely azóta folyamatosan hódítja meg a nagyérdemű közönség szívét és fülét!
 
Továbbra is saját számokat – természetesen magyarul, bár külföldi kiruccanásokon egy-egy számot olykor angolul is – játszva sorra bukkantak fel a hazai és a környező országok kedvenc zúzóhelyein. Játszottak Lord Bishop és Tim Ripper Owens előtt, az Akelával, Zeffer Andrásékkal, Kalapács Józsival, turnéztak a Pokolgéppel, a Mobilmániával, a Piramissal. Jártak Erdélyben turnézni és a Felvidéken, megfordultak a Rockmaratonon és visszatérő vendégei a BB Fesztiválnak. Részt vettek a PeCsa utolsó, a Budapest RockFesztivál első koncertjén. Saját rendezésű koncertjeiken pedig mindig van valami, amivel meglepik azokat a rajongókat, akik immár évek óta hűségesen kísérik őket mindenfelé – és persze azokat is, akik most ismerkednek a Bermuda RockbanD zenéjével és tagjaival.

 

Videók

  • Bermuda RockbanD - Tébolyult világ
  • Bermuda RockbanD - Fekete nap (Black Sun - with english subtitle)
  • Bermuda RockbanD - Kiáltás

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Merényi Ákos
ének
Molnár KristOFF
gitár
Futó Zsolt
gitár
vokál
Metzler Gutti
basszusgitár
Labancz Gergely
dob