Bejelentkezés

x
Search & Filters

Flúg

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1999

További képek

Biográfia: 

 

A zenekar 2003-ban alakult és a jelenlegi felállás 2006 óta működik.  Az arculat folyamatos formálódása és a zenei összhang hiánya több tagcserét is eredményezett. Az első dalok az Audioplanet stúdióban kerülnek rögzítésre, mely hanganyag az Előjel címet kapta. A három dalt tartalmazó demó pozitív reakciókat váltott ki a közönségből, a szakmából és a médiákból egyaránt. A tarsolyban az új anyaggal fellépések következtek a Black-Out (Turné), a Lord, a P. Mobil, a Beatrice és a Zorall társaságában. Ez évben a banda már fesztiválokra is kapott meghívást, pl.: a IV. Székelyföldi Rockmaratonra (Románia) és az EFOTT-ra is.
Ezután a zenekar hat dalt rögzített a Jaya Hari Das által vezetett Audioplanet stúdióban, amely anyag a "Kiszakadt belőlem" címmel került szerzői kiadásban forgalomba. Az EP számos pozitív kritikát kapott a szakmától, az erre szakosodott médiáktól (nyomtatott sajtó, internetes portálok, rádiók, tévék) és a közönség is remekül fogadta. További koncertek követték az eseményeket többek között a Black-Out és az Eleven Hold társaságában. Média szereplésekben is bővelkedett ez az év, interjúk, bemutatkozhattunk a Rockinform magazinban, a HammerWorld-ben, a FiX Rádióban, a Budapest Rádióban, a Civil Rádióban, ill. több vidéki rádióban, a ViVa és Duna Tv-ben. A nyár pedig a fesztiválozás jegyében telt – hogy a legfontosabbakat kiemeljük: JB Line-Up (Margitszigeti Szabadtéri Színpad), I. Vajdasági Rockmaraton (Szerbia), Félsziget Fesztivál (Románia), Váci Világi Vigalom, AZFeszt, Felszabadulás Rock-nap (Szlovákia), stb. 
A zenekar számos tehetségkutatón vett részt kimagasló helyezéseket érve el. Ennek eredményeként az UNIVERSAL-tól előszerződést kapott, ám a kiadó feltételei miatt nem került sor végleges megállapodásra, nagylemez-szerződés aláírására. Végül 2008-ban, ismét az Audioplanet stúdióban rögzítette a zenekar első nagylemezének anyagát mely 2009-ben az EDGE Records kiadásában jelent meg. Az új, tizenegy dalt és egy meglepetést nótát tartalmazó lemez a zenekar történetének legjobb hangzású és legkiforrottabb felvétele lett. 2010 elején elkészült a lemez első videoklipje, a Joggal&Örömmel című dalra. 2010 nyarán a NEO FM Káosz listáján elért első helyezés számos nagyobb szabású koncertet és további rádiós játszást eredményezett.
2011. decemberében elkészítették új kislemezüket, a Visszafordíthatatlant.
 
Lemez:
2006 - Kiszakadt belőlem… (EP) - szerzői
2009 - Elviszlek magammal - Edge Records
2011 - Visszafordíthatatlan (EP) - szerzői
 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Lőrincz Zoltán
ének
Major Róbert
gitár
Dombi Ádám
basszusgitár