Bejelentkezés

x
Search & Filters

Helo Zep!

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2010 elején alakult. Ekkor már volt egy demó felvétel is, egyelőre még csak gépdobbal (Demo 2009), de ez már tartalmazta a későbbi lemez anyagának nagy részét. 2010 Októberben kezdték felvenni első lemezüket és 2011 tavaszára kialakult a jelenlegi felállás.

A tavasz folyamán leforgatták első videoklipjüket az "És kész..." című dalukra. A lemez 2011 őszén megjelent "Hangosan, gyorsan, ahogy kell" címmel. Ezt követően már íródtak az új dalok és egy-kettő rögzítésre is kerül. És a történet itt folytatódik...

A zenekar székhelyeként Gödöllő jelölhető meg, stílusát tekintve a tagok zenei sokszínűsége miatt simán csak „rakendroll”. Megtalálhatók benne punkos alapriffek, metálosan zakatoló dobtémák, és olykor metálosan súlyos zenei betétek, de ugyanúgy laza rock'n'roll témák is, amire jól ülnek az olykor bulizós, olykor borongós, vagy kritizáló dalszövegek. Nem határozzuk meg önmagunk, mert ahhoz túl sok hatás van a zenénkben, "csak keltjük a zajt, ahogy jól esik", "hangosan, gyorsan, ahogy kell!"!

Videók

  • Helo Zep! - Aludj csak én álmodom
  • Helo Zep! - És kész...
  • Helo Zep! - Budapesti tinifilm
  • Helo Zep! - Múló állapot
  • Helo Zep! - Én drogom

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Pleizer Zsolt
basszusgitár
ének
Szűcs Dávid
ritmusgitár
vokál
Nagy Miklós
dob