Bejelentkezés

x
Search & Filters

Holtidő

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2004

További képek

Biográfia: 

A zenekar mint Holtidő 2004-ben alakult. Stílusa rock , de a lágyabb rétege felé hajlik. Akkori tagok: Kovács Zoltán, Kovács Gábor, Balogh Norbert, György Dániel. Ezzel a felállással történt meg az első lemezfelvétel, ami nem került kiadásra, de a Leszek Én címet kapta.

2005. az az év amikor a zenekar életében megtörtént az első tagcsere, Kovács Gábor dobost Urbán Gábor váltotta fel. Ekkor alakult ki a zenekar stílusa amit mai napig képvisel.
Megannyi koncert és tehetségkutatók után, 2007-ben kiadták első Ébredj maxijukat ami négy számot tartalmazott. Ez hozott is egy kis előrelépést.

2007 év vége környékén kilépett Balogh Norbert gitáros a zenekarból, helyére Pollák György lépett, akit már régről ismertünk. Egyből egy hatalmas terhet raktunk a vállára, mert két hétre rá egy tehetségkutató várt rá, valamint egy Road előtti koncert várta, amin eldőlt, hogy turnézhatunk-e velük.A tehetségkutatót megnyertük, Road-s buli jól sikerült! És a zenekar elérte azt a szintet, hogy kiadásra került 2008-ban a Lesz Ami Lesz című lemez amire két videoklip készült. A lemez a vártnál jobban sikerült, hiszen elindult egy országos turné a Road zenekar társaságában!

2009-ben még egy turné, de itt már a Szlovák Rómeó Vérzik zenekarral. Ennek az évnek a végén pedig elindult egy nagyon várt dolog a zenekar életében. A Tankcsapda zenekar hívta őket egy közös turnéra.

Mindezek után elérték a 2011-es évet amit egy új lemezzel kezdenek, megjelenése április 4. Majd elindult egy önálló Tour Amíg szárny feszül címmel!

Ekkor történt mégy egy szomorú eset, Pollák György szólógitáros kilépett a zenekarból!

A 2012-évet gitáros kereséssel kezdtük hogy a nyári feszteken újra ütőképesek lehessünk!
Február elején kaptunk is egy telefont,egy nagyon régi ismerőstő, akit nem hogy nem láttunk nem is beszéltünk vele évek óta!

Gondoltuk hajrá és hajrá is:) A 2012-és új tag Juhász Gábor.
 

Videók

  • Holtidő - Se földön se égen
  • Holtidő - Lesz ami lesz

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kovács Zoltán (KáZé)
ének
gitár
Juhász Gábor (Juró)
szólógitár
György Dániel (Dönci)
basszusgitár
Urbán Gábor (Cuvek)
dob