Bejelentkezés

x
Search & Filters

Igor Mortis Vodka Klub

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A zenekart a 2009-es gépész gólyatáborban alapította Zsombor és Dóri máig tisztázatlan körülmények között, majd 2010 tavaszára össze is állt a csapat Moha és Marci csatlakozásával. A félév végére már egy feldolgozásokból álló repertoárral rendelkeztek, amellyel először 2010. június 24-én borzolták a kedélyeket. Alig voltak túl a harmadik koncerten, amikor Zsombor megírta első saját dalukat, a Szám.txt-t. Innentől egyre bővülő repertoárral járták azóta is az országot.

2011 februárjában megszületett az első demó, TDK címmel, majd 2012 végén elkészült az első nagylemez, Virág és Vazelin címmel. A zenekar ebben az évben elkészítette első profi klipjét is, melyet a Follow the White Rabbit című dalra forgatta le, a budapesti Yukban. A zenekar rendszeresen koncertezik Budapesten, de sok vidéki városba is eljutott már a zenéjük.

2013-ban biztos fellépők az Éter fesztiválon és Balatonszemesen, a Zorall Sörolimpián is bemutatkozhatnak. Ez év nyarára tervben van egy új EP, melyre várhatóan 4-5 új nóta fog felkerülni.
 

Videók

  • Igor Mortis Vodka Klub - Follow The White Rabbit

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Zelena Zsombor
ének
gitár
Mohácsi Bálint
szólógitár
Barna Péter
basszusgitár