Bejelentkezés

x
Search & Filters

INERCY

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A 2012-ben létrejött miskolci INERCY számos tagcserén átesett, mire a jelenlegi felállása kialakult. Az első demón (Inercy – 2012) csak Szilágyi Tamás (gitár) és Mezei Geris (dob) szerepelt a jelenlegi tagságból. 2012 nyarán Pocsai Zsolt (ének) és Molnár Zsolt (basszusgitár) közreműködésével elkezdődött az első hivatalos kislemez, a „Fiction” EP felvétele a zenekar saját stúdiójában, a miskolci Mumusfészekben. A Fiction-nek köszönhetően az A38 hajó színpadán is megmutathatta magát a zenekar, a Talentométer tehetségkutató „metal” elődöntőjén. Még az év végén elkezdődött egy közös munka a Standby Gravity zenekarral, és ennek az együttműködésnek az eredménye, a 2014 elején megjelent közös „split” lemez. Az év hátralévő része dalok írásával, koncertezéssel és videó-klipezéssel zajlott. 2015. január 4-én megjelent a csapat első videoklipje, a Nem Látod.
2015. augusztus 23-n egy új dal került bemutatásra, az Emlék, mely a 2016 nyarán megjelenő „ALPHA” c nagylemez egyik előfutára.
2015. október 25-n debütált a következő single, a For You.

Olyan zenekarokkal oszthatták meg eddig a színpadot, mint az Anti Fitness Club, Blind Myself, The Idoru, Leander Rising, Apey and the Pea, Cadaveres, Don Gatto, Remorse, Insane.

 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Pocsai Zsolt
ének
Szilágyi Tamás
gitár
Molnár Zsolt
basszusgitár
Mezei Geris
dobok