Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mumus

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A Mumus elődje, az Atomvihar zenekar volt, mely klasszikus thrash metal feldolgozásokat játszott.

A Mumus 2010 februárjában alakult meg. A feldolgozásoktól lassan a saját számok felé fordultunk, új stílussal és jónéhány tagcseréjével. A jelenlegi felállás 2011 januárjában állt össze, így most az alapító tagok közül már csak Hajdú Álmos (gitár, vokál) zenél a bandában, a szólógitárosként még 2011 elejéna zenekarhoz csatlakozott Tóth Attila ma már a banda dobosa, énekesként pedig Tóth Anita csatlakozott a csapathoz. A zenekar legújabb Tagjai Brányi Vivien Szólógitáros, és Illés Dani, basszusgitáros.

Korábban zenéltek velünk: Domonyi Zsolt és Wiezner Dávid, dobosok, Erfan Aryan, gitáros és Szabó Tamás, és Tóth Gyula, basszgitárosok, és Rozsnyai Tamás Énekes.

2010 Július 30.-án, az EMI-Klubban került megrendezésre a banda bemutatkozó koncerje. 2010 végén felvettünk egy 3 számos demo anyagot, mely 2 további dallal kiegészítve 2011 április 23.-án erről ennyit címmel meg is jelent "szerzői kiadásban"

2011-ben áprilistól nyár végéig tartott a bemutatkozó koncertsorozat, amelyet további néhány koncert folytatott, az év végén, és 2012 elején.

Zenénk kísérletezős, valahol a progresszív rockzene és a klasszikus thrash metszéspontján helyezkedik el.

Helyesebb hát ezt a zenét a stílusmeghatározásokon átlépve egyszerűen "mumusnak" nevezni.

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tóth Anita
ének
Brányi Vivien
szólógitár
Hajdú Álmos
gitár
vokál
Illés Dániel
basszusgitár
Tóth Attila
dobok