Bejelentkezés

x
Search & Filters

Naked Man

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

A 2011-ben alakult Szabolcs megyei metal formáció, a Naked Man 2013-ben vált teljessé a tagok szempontjából és szintén ebben az évben kezdett el koncertezni az ország keleti részén saját szerzeményeivel. Első sorban a zenekar székhelyén Nyírbátorban és Debrecenben zenéltek. Ez alatt az idő alatt néhány nagyobb névvel is volt szerencséjük fellépniük, többek között Nyírbátorban az Aurorával és Radarral, de Tokajban a Black Dragon MC Motoros találkozón egy színpadon játszottak a Rómeó Vérzik és a Road zenekarral. Több tehetségkutatón is megmérettették magukat, mint például az egri Éter Fesztiválon vagy a debreceni Vekeri fesztiválon, amelyeken pozitív kritikákat kaptak a szakmai zsűritől. Talán a legnagyobb szabású rendezvény, ahol megmutatták magukat az a „Szóljon a Rock”, a Bátori rock 40 éves története volt (2013.11.30), ahol olyan helyi neves együttesekkel léptek egy színpadra, mint a Rockins vagy a Vertigo.

2013. november 30-án került fel Naked Man hivatalos csatornájára a srácok első videoklipje, amit a Sörpokol című dalukhoz készítettek. A szöveges klip teljes mértékben az együttes dobosának, Pénzes Jánosnak a munkája, amelyet egy telefonnal és számtalan munkaórával készített el. Magát a dal szövegét a frontember Usztics Péter írta, aki elvállalta a dal utómunkálatait is. A zene pedig a szólógitáros, Dorogi László nevéhez fűződik, szóval a Sörpokol abszolút mértékben a fiúk gyermeke.

A Naked Man célja, hogy a jövőben minél több helyre eljussanak, hogy az emberek megismerjék a azt a lecsupaszított metal zenét és életérzést, amit ők képviselnek.

 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Pénzes János
dob
Szalacsi Gábor
gitár
Usztics Péter
ének
Usztics Péter
ének
Dorogi László
szólógitár
Szalacsi Gábor
ritmusgitár
Dorogi Benjámin
basszusgitár
Pénzes János
dob