Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock-inger

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

06-30/268-7688
06-70/424-3416
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A Rock-inger formáció, egy fergetegesen sikerült céges buli "eredménye". A tagok, megegyeznek a Diablura (D-Orwell) zenekar legénységével, akik már 14 éve együtt muzsikálnak, nagy egyetértésben...:)

Repertoárunkban szerepelnek közismert magyar dalok (bármilyen műfajból) sajátos, egyedi hangzásban és 100% live előadással.

Fellelhetők vagyunk koncerteken,a neten,itt-ott a médiában.

Nagy hangsúlyt fektetett a zenekar az egyediségre,sajátos hangzásra,ami attól független hogy milyen stílusú az eredeti dal,a rockinger életérzés mindben benne van.

Első cover lemezünket megtaláljátok a neten,olyan előadók dalai szerepelnek rajta mint Charlie,Hooligans,Tankcsapda,Exotic,és még jónéhány közismert előadó.A következő lemezünkön most dolgozunk,lassan,de biztosan az is elkészül,hogy boldogítsa a nagyérdeműt.

Vállalunk fellépéseket, városi és falusi rendezvényeken, céges bulikon, koncerteken, születésnapokon-és gyermekzsúrokon és egyéb igényes zenei "megmozdulásokon", ahol garantáltan felejthetetlen bulihangulat várja minden kedves "koncertünkre látogató" embertársunkat.

 

Videók

  • Rock-inger - Legyen valami (Hooligans cover)
  • Rock-inger - Jég dupla whiskey-vel (Charlie cover)
  • Rock-inger - Jó reggelt (Republic cover)

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Nagy Imre
ének
Fekete István
gitár
Bella András
gitár
Kiss Imre
basszusgitár
Horváth Fenec
dob
Címkék: 
rockinger