Bejelentkezés

x
Search & Filters

Shapes Of Distortion

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2005

További képek

Biográfia: 

2005 óta tartó, közel hét éves pályafutása során az öt fős Shapes o Distortion zenekar rengeteg változáson ment keresztül hogy elérje jelenlegi formáját. Jópár tagváltás, két nem hivatalos demo felvétel, pár szükségszerű szünet, különböző zenei irányzatok kipróbálása és számos klubkoncert után 2010-re alakult ki a zenekar sajátos hangzása, és zenei világa.

Ez a világ pedig sokszor sötét és kaotikus, azonban a káoszt néha megtöri a béke és az egységesség. Igyekszünk zenékkel kitapasztalni, milyen irányokba tudjuk előre vinni a modern metalt. Az eredmény súlyos, néha már-már death metalba hajló őrlések és darálások, valamint az ezeket ellensúlyozó lágyabb, hallgatóbarátabb, sokszor stílusidegen motívumok egyvelege.

A célunk az, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk ebből a meglehetősen egyedi zenéből. Sohasem akartuk meghódítani a világot, csak elérni a lehető legtöbb, zenénk iránt fogékony embert.

2011 utolsó napján megjelent az első EP-nk Beneath címmel, ami átfogóan mutatja be elképzeléseinket. Az 5 számos korong ingyen letölthető és hallgatható online, illetve megvásárolható igen korlátozott példányszámban.
 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Vince Dániel
ének
üvöltés
Balogh Márton
billentyűsök
vokál
Bidó Zoltán
gitár
Tóth Ákos
basszusgitár
Kecsedi Dávid
dob