Bejelentkezés

x
Search & Filters

Skinless

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1992

További képek

Biográfia: 

Ryan Wadel és Noah Carpentel közösen alapította a zenekart 1992-ben. Rá két évre jelent meg az első demójuk, mely a Demo I nevet kapta, a következő évben szintén egy demót készítettek, a Swollen Heaps-ot. A következő két évben egy-egy splittel ajándékozták meg a világot, a Cold Still Earth-al és a Common Ground - A Compilation of Upstate NY's Hardest-el.

Első studiólemezüket, a Progression Towards Evil-t 1998-ban adták ki. A kilenc dalból álló lemez mind a rajongók, mint a kritikusok részéről pozitív értékeléseket kapott. Ennek örömére 2001-ben érkezet is a következő, a Foreshadowing Our Demise, rá egy évre pedig egy EP-vel ajándékozták meg a világot, a Miscreant-al.

Utána sem pihentek, ugyanis 2003-ban dobták piacra következő albumukat, a From Sacrifice to Survival-t. Eddigi legutolsó lemezük 2006-ban érkezett, Trample the Weak, Hurdle the Dead elnevezéssel. 2011 áprilisában feloszlottak, azonban 2013-ban ismételten összeállt a zennekar, jelenleg is egy új lemezen munkálkodnak, mely 2015 júniusában fog megjelenni, a hosszú szünet után.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Sherwood Webber
ének
Noah Carpenter
gitár
Dave Matthews
gitár
Joe Keyser
basszusgitár
Bob Beaulac
dob