Bejelentkezés

x
Search & Filters

Takszihárom

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2004

További képek

Biográfia: 

A zenekartagok két helyi feloszlott punk zenekar tagjaiból lettek. Ambrus Ferenc és Vígh István a Felfordulásból érkezett, Csörgő Marcell a The Roundupból. Mind a két banda punk rock stílusban alkotott, képviselte és mozgatta a helyi punk életet. A zenélés megkezdődött 2004 márciusában, akkor még elsősorban Felfordulás számok átdolgozásával, újragondolásával. Majd következtek a teljesen saját számok, és a feldolgozások. A zenekar punk, rock stílusban írja a számokat, a számok középtempósak de megtalálhatóak a gyors dolgok is. A szövegek szólnak az élethez való hozzáállásról, arról, amit látunk, csalódásról és buliról, jókedvről. A feldolgozás számok a közös ízlés alapján lettek válogatva.

2006-ban elkészült a zenekar első demo cd-je Nincs felénk sok panelház címmel.

2008. februárjában csatlakozott a zenekarhoz egy régi barátunk a The Roundupból , és a Tisztán a cél felé zenekarokból már ismert Juhász Gergely, aki gitár foronton erősíti a csapatot. A rengeteg közös munkának köszönhetően születet egy újabb lemeznyi szám, és a régi számok is újra lettek hangszerelve. 2008 szeptemberében megjelent a zenekar első nagylemeze 11 számmal, kiadásra nem került, ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról.

2010 jauárjában került kiadásra a baltimore-i Quickstar Productions gondozásában a Rock 4 Life címet viselő válogatáslemez, amelyre felkerült a zenekar "senki sem állíthat meg" című száma.

A csapat koncertezéssel és a második stúdiólemezre való készülődéssel tölti az idejét. A zenekar fellépett több kelet-magyarországi fontosabb rendezvényen (Freefest, Borsod Punk's night, Factory punk karácsony, Gyár fesztivál, Zsóry Fesztivál stb..) és több nagy névvel is ( Total konfus(D), CN Roundhaus Kick(D), Doping (Ua) CPg, CAFB, Prosectura, Fürgerókalábak, Nem mind 1, The Snobs stb...).

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Vigh István
gitár
ének
Juhász Gergely
gitár
vokál
Ambrus Ferenc
basszusgitár
vokál
Csörgő Marcell Márton
dob