Bejelentkezés

x
Search & Filters

TalizMan's zenekar

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1998

További képek

06-30/742-6988
06-30/606-7376
06-20/986-3087
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A zenekar 1998-ban alakult Sándorfalván, eredetileg Stroke néven.

A tagok a régi és persze örök rock klasszikusokon nőttek fel, így adott volt a zenekar stílusa. Az évek során több tagcsere is végbement a zenekar életében, gitáros, basszusgitáros, dobos és énekes csere is volt, egyedüli alapító tag Tóth András gitáros. 2010 végéig Kollárovics Melinda és Szacsvai Gábor töltötte be az énekesi posztot, ekkor még külföldi előadók dalait is feldogoztuk, pl. AC/DC, Guns’n’Roses,  Ozzy, Accept, Helloween, Billy Idol stb. 2010 év végén új énekes csatlakozott a zenekarhoz Molnár Dávid személyében, ezzel új korszak kezdődött, megalakult a mai TalizMan’s zenekar. 2012.04.30.-án a Sárréti Könnyűzenei Fesztiválról  a legjobb zenekar címmel jöttünk haza.  Felléptünk már Szeged környékén szinte minden ismert szórakozóhelyen, de a Sweet Freedom motoros találkozón és a Nemzetközi Kamionos Country Találkozón is láthattak, láthatnak minket. 2013 elején belépett közénk Mácskovics Szabolcs, mint billentyűs. Koncertjeinken jelenleg magyar rockzenekarok számainak feldolgozásaiból álló műsort játszunk, általában körülbelül másfél - két óra időtartamban.

Kedvelt előadóink: Beatrice, Ossian, Bikini, Depresszió, Hooligans, Hobo, Deák Bill Gyula, István a Király, Edda, P.Mobil, Dinamit, P.Box, Pokolgép, Road, Tankcsapda, Piramis, Takács Tamás…

Fellépünk motorostalálkozókon, fesztiválokon, falunapokon, születés- és névnapokon, kisebb-nagyobb kocsmákban és klubokban, egyéb rendezvényeken. A zenekar tárt karokkal várja különböző koncert- és fesztiválszervező cégek jelentkezését főleg Csongrád megyében, de megyehatáron túlról is.

Videók

  • TalizMan's zenekar - Szenvedély (Ossian)
  • TalizMan's zenekar - Koppány dala (István a Király)
  • TalizMan's zenekar - Zöld, a bíbor és a fekete (P.Mobil)
  • TalizMan's zenekar - Kóbor angyal (Piramis)
  • TalizMan's zenekar - Részegen ki visz haza (Bikini)
  • TalizMan's zenekar - Azt mondom állj! (Tankcsapda)
  • TalizMan's zenekar - Háromhuszas Blues (Hobo)
  • TalizMan's zenekar - Ez az a ház (Tankcsapda)
  • TalizMan's zenekar - Kétforintos dal (P.Mobil)
  • TalizMan's zenekar - Acélváros (P.Mobil)

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Molnár Dávid
ének
Tóth András
gitár
Szarka Dénes
gitár
Varga Krisztián
basszusgitár
Redenczki Attila
dob
Mácskovics Szabolcs
billentyűsök